Η Lenovo ορίζει τον Αντώνη Μπαρούνα Αντιπρόεδρο για τη Δυτική Ευρώπη

by George Polyzos • On 13-05-2017 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Το Mobile Business Group της Lenovo ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Μπαρούνας αναλαμβάνει τη θέση του Vice President για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης.

Ο κύριος Μπαρούνας προέρχεται από τη Sony, στη οποία κατείχε διάφορες θέσεις από το 2007, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Vice President για την Ευρώπη, καθώς και του Head of Global Customer Units.

Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον κλάδο καταναλωτικών προϊόντων, ο κύριος Μπαρούνας ξεκίνησε την καριέρα του στην HP και συνέχισε για 14 χρόνια στην εταιρεία Wrigley, κατέχοντας διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Regional Managing Director για τη Νότια Ευρώπη, πριν ξεκινήσει η συνεργασία του με τη Sony το 2007.

Ο Αντώνης Μπαρούνας θα αναφέρεται στον Oliver Ebel, Vice President & General Manager του Mobile Business Group της Lenovo για την περιοχή EMEA και θα ηγηθεί της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας στη Δυτική Ευρώπη, καθώς και για την επίβλεψη του Global Telco Account Business της Lenovo στην περιοχή EMEA.

“Στη Lenovo, εστιάζουμε στη παροχή πραγματικής καινοτομίας, προκαλώντας το status quo στην αγορά smartphone και αναπτύσσοντας premium προϊόντα, προσιτά σε όλους. Το όραμά μας είναι να γίνουμε ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως. Ο Αντώνης, γίνεται μέλος της ομάδας μας σε μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδο για την εταιρεία, ενσωματώνοντας τη μεγάλη του εμπειρία στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας, η οποία θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε συνολικά το μερίδιο αγοράς μας στη Δυτική Ευρώπη”, όπως δήλωσε ο Oliver Ebel, Vice President & General Manager του Mobile Business Group για την περιοχή EMEA.

Ο Αντώνης Μπαρούνας δήλωσε σχετικά: ‘’Η Lenovo διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και ικανότητες για καινοτομία και έχει τα τελευταία χρόνια κάνει σημαντικά βήματα για να επαναδιαμορφώσει τον κλάδο των smartphone. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να βοηθήσω στην ανάπτυξη της εταιρείας στη Δυτική Ευρώπη’’.

Ο Αντώνης Μπαρούνας κατέχει Master σε Computer Science από το Denver University και Bachelor σε Computer Information Systems από το Deree College.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons