Η Lenovo εμπλουτίζει τις επιλογές Yoga PC

by George Polyzos • On 15-12-2015 • AT 12:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

YOGA 300 (3)

Η Lenovo εμπλουτίζει την γκάμα των φορητών υπολογιστών Yoga με τα νέα, προσιτά Yoga 300 και Yoga 500 που υποστηρίζουν έναν «ευέλικτο» τρόπο χρήσης.

Η Lenovo έχοντας ως γνώμονα τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για το χρήστη, ενισχύει συνεχώς την οικογένεια συσκευών Yoga, τους πρώτους φορητούς υπολογιστές των οποίων η οθόνη διπλώνει 360 μοίρες.

Η ποικιλία συσκευών έρχεται να απαντήσει στις πολύπλευρες ανάγκες των καταναλωτών, που επιζητούν να έχουν όλα όσα θέλουν σε μία μόνο συσκευή. Η εταιρεία παρουσιάζει δύο νέα προσιτά αλλά πολύ ισχυρά laptops, τα Yoga 300 και Yoga 500.

Υπολογιστής όταν τον χρειάζεστε, tablet όταν το επιθυμείτε και ακόμη περισσότερα, καθώς μπορείτε να μεταβείτε εύκολα μεταξύ των τεσσάρων λειτουργιών: laptop, stand, tent και tablet. Το μυστικό βρίσκεται στο μοναδικό σχεδιασμό και την οθόνη αφής 11 ιντσών του Lenovo Yoga 300. Επιτρέπει στην οθόνη να αναδιπλώνεται κατά 360°, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία που χρησιμοποιείτε βάσει αυτού που θέλετε να κάνετε.

Τα Yoga 300 διαθέτουν επεξεργαστή Intel Celeron ή Intel Pentium για να επικοινωνείτε με συγγενείς και φίλους, να απολαμβάνετε ψυχαγωγία. Το Yoga 300 σχεδιάστηκε για ευέλικτη, καθημερινή χρήση, με βάρος περίπου 1.2 κιλά και πάχος 21.8 χιλιοστά, αποδεικνύεται εξαιρετικά φορητό. Επίσης, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 6 ώρες, μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές, χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε. Τέλος, τα ηχεία του Yoga 300 έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby Home Theater προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου.

YOGA 500-(15'')_White_09_ASPHALT-HEAT

Το Lenovo Yoga 500 15 και 14 ιντσών με οθόνη που αναδιπλώνεται έως 360° μπορεί να προσφέρει επίσης άνετη χρήση για εργασία και παιχνίδι. Τα ηχεία του Yoga 500 έχουν πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ η τεχνολογία Dolby Home Theater προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Με τους νεότερους επεξεργαστές Intel Core i, έχετε επαρκή ισχύ για να παίζετε, να δημιουργείτε, να διασκεδάζετε ή να μοιράζεστε περιεχόμενο. Απολαύστε ισχυρή απόδοση και ζωντανά γραφικά και τη δυνατότητα να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με ευκολία, καταπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις σας, και ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων σας.

Με λιγότερα από 2.3 κιλά βάρος, πάχος 23 χιλιοστά και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 6 ώρες σε κανονική λειτουργία το Yoga 500 αποδεικνύεται ιδανικό για όσους δεν αποχωρίζονται τον φορητό τους υπολογιστή.

[Δ.Τ. Lenovo]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons