Η Lenovo ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Yoga Book στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 19-11-2016 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

yoga_book_type_watch_modes_gmgm

Η Lenovo ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου της 2-σε-1 Yoga Book το οποίο συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τόσο σε επίπεδο δημιουργικότητας όσο και σε επίπεδο παραγωγικότητας.

Το νέο Yoga Book διαθέτει Instant halo keyboard με τεχνολογία απτικής ανάδρασης, δηλαδή δεν διαθέτει φυσικά πλήκτρα, αλλά αυτά εμφανίζονται όταν τα χρειαστεί ο χρήστης. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένη πρόβλεψη και τεχνητό λογισμικό εκμάθησης, το οποίο συνεχώς «μαθαίνει και προσαρμόζεται» στις ιδιαίτερες συνήθειες του καθενός.

yoga_book_close-up_kb

Συνοδευτικό είναι το Real-Pen αξεσουάρ γραφής και Dual Use Stylus πενάκι. Με τη διαμόρφωση real-pen, δηλαδή πενάκι με πραγματικό μελάνι, μπορείς είτε να σημειώσεις σε χαρτί είτε να το χρησιμοποιήσεις ως stylus πενάκι για να σημειώσεις κατευθείαν στο panel του notepad. Ό,τι κι αν δημιουργήσεις, ψηφιοποιείται αμέσως και αποθηκεύεται με την εφαρμογή της Lenovo note-saving.

yoga_book_pen_close-up

Περίπου στο μέγεθος ενός κανονικού στυλό με μελάνι, το real-pen ενεργοποιείται με τεχνολογία Wacom feel IT και λειτουργεί με την state-of-the-art ηλεκτρομαγνητική ταινία συντονισμού, η οποία είναι ενσωματωμένη στο πολλαπλών χρήσεων πληκτρολόγιο, που επιτρέπει αυτή την ψηφιοποίηση σε πραγματικό χρόνο. Το πληκτρολόγιο πολλαπλών χρήσεων και το real-pen, προσδίδουν μια φυσική αίσθηση, όπως όταν ζωγραφίζει κανείς σε χαρτί, αντί απευθείας στην οθόνη υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να κρύβει κομμάτια της ζωγραφικής με το χέρι ή το πενάκι.

yoga_book_painting_create_mode_landscape

Συνολικά, η συσκευή διακρίνεται από τον λεπτό και ελαφρύ του σχεδιασμό, αφού έχει πάχος 4,55 χιλιοστά, όταν είναι ανοικτό, ενώ το βάρος του φτάνει στα 690 γραμμάρια. Με το watch-band hinge δίνεται η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης κατά 360 μοίρες, ενώ προσφέρονται τέσσερα modes χρήσης: Browse, Watch, Create και Type.

yoga_book_handwriting_digitized_portrait_w_paper

Η οθόνη IPS FHD έχει διαγώνιο 10,1 ιντσών και συνοδεύεται από ποιοτικό ήχο Dolby Atmos και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64GB. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται ο Intel Atom x5 που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και δυνατότητες επεξεργασίας, με ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ chip, για εύκολη και γρήγορη χρήση εν κινήσει.

yoga_book_hinge_close-up

Το Yoga Book θα κυκλοφορεί σε εκδόσεις Wi-Fi ή 4G, ενώ επιλογές θα υπάρχουν και σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Το μοντέλο με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro, σε χρώμα Carbon Black και διάρκεια μπαταρίας έως και 13 ώρες θα διατίθεται σε τιμή από 699 ευρώ. Αντίστοιχα, το μοντέλο με λειτουργικό Android, σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και διάρκεια μπαταρίας έως και 15 ώρες θα διατίθεται σε τιμή από 599 ευρώ.

yoga_book_demonstrating_all_modes

Η διάθεσή του Yoga Book έχει ξεκινήσει στα καταστήματα Γερμανός και Cosmote και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες με προϊόντα τεχνολογίας.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons