Η κωδική ονομασία του Note 8 υποδηλώνει τις «μεγάλες» προσδοκίες της Samsung

by George Polyzos • On 08-03-2017 • AT 1:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί τους τελευταίους μήνες το όνομα «Galaxy Note» να συνδέθηκε με τα προβλήματα μπαταρίας που αντιμετώπισε το τελευταίο μέλος της σειράς ωστόσο όπως φαίνεται η Samsung δεν το βάζει κάτω και σχεδιάζει το επόμενο phablet.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SamMobile η Samsung χρησιμοποιεί πλέον την κωδική ονομασία «Great» για το μελλοντικό Galaxy Note 8, αντικαθιστώντας την ονομασία «Baikal» η οποία είχε διαρρεύσει κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η διεθνής έκδοση του Note 8 θα είναι SM-N950F, παρακάμπτοντας το N940, προφανώς λόγω της αντίληψης που επικρατεί στις χώρες της Άπω Ανατολής ότι ο αριθμός 4 φέρνει μόνο κακοτυχία.

Ακόμη, το SamMobile επιβεβαιώνει και μία παλαιότερη διαρροή ότι θα κυκλοφορήσει στην κορεατική αγορά μία refurbished έκδοση του Note 7, σε μια προσπάθεια της Samsung να εξευμενίσει περιβαλλοντικές οργανώσεις οι οποίες αντιδρούν στη μη σωστή αποθήκευση (έως τώρα) των phablets που έχουν ανακληθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Galaxy Note 8 θα κάνει την εμφάνισή του περίπου την ίδια περίοδο με το πολύ-αναμενόμενο iPhone 8 της Apple, αλλά και τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, δηλαδή τα μοντέλα αναβάθμισης της αμερικανικής εταιρείας. Τυπικά η σειρά Note απευθυνόταν σε όσους αναζητούσαν ένα κορυφαίο smartphone με μεγάλη οθόνη, κάτι που φέτος αναμένεται να προσφέρει και η Apple με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να αναμένεται κάτι παραπάνω από έντονος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons