Η Κωτσόβολος στηρίζει το μέλλον φοιτητών και μαθητών με 3 δράσεις

by George Polyzos • On 27-08-2016 • AT 10:20 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

KOTSOVOLOS

Τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των νέων έχει η Κωτσόβολος για τη νέα ακαδημαϊκή και σχολική χρονιά, προτρέποντάς τους να «ρωτήσουν» για να αποκτήσουν την κατάλληλη γνώση.

Όλες οι απορίες για τον εξοπλισμό του νέου φοιτητικού σπιτιού μπορούν να λυθούν με την καλύτερη προσφορά, η αναζήτηση του επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών Λυκείου μπορεί να βρει μία κατεύθυνση και η προσδοκία επιτυχημένων σπουδών μπορεί να υλοποιηθεί με μία υποτροφία. Μέσα από το μήνυμα ASK, από τα αρχικά γράμματα των λέξεων “ask”, “search” και “know” (#AskSearchKnow), η εταιρεία παρακινεί τους νέους να γίνουν “ASKERS”, δηλαδή να ρωτάνε και να ψάχνουν για τη γνώση, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τα σωστά “εργαλεία” που προσφέρει η Κωτσόβολος.

Ειδικά για τους φοιτητές που ξεκινούν τη νέα περίοδο της ζωής τους σε μια άλλη πόλη, τα καταστήματα Κωτσόβολος και το www.kotsovolos.gr αποτελούν τον προορισμό για τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό του νέου τους σπιτιού. Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, βοηθούν τους φοιτητές να οργανώσουν καλύτερα το νέο τους σπίτι. Επιλέγοντας προϊόντα τεχνολογίας αξίας άνω των 600 ευρώ, κερδίζουν κουπόνια 100 ευρώ για αγορές από την ΙΚΕΑ, ενώ με αγορές προϊόντων αξίας άνω των 300 ευρώ, κερδίζουν κουπόνια 50 ευρώ. Αντίστοιχα, επιλέγοντας εξοπλισμό από τα καταστήματα της IKEA αξίας 600 ευρώ και άνω, οι φοιτητές κερδίζουν κουπόνια αγορών 100 ευρώ€ για όλα τα καταστήματα της Κωτσόβολος. Η παραπάνω ενέργεια ισχύει από τις 16 Αυγούστου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών στα καταστήματα Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ μπορεί να γίνει μέχρι τις 31/10/2016.

Παράλληλα, μέσα από το δίκτυο των 93 καταστημάτων της ανά την Ελλάδα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους νέους φοιτητές να αγοράσουν όλο τον εξοπλισμό τους από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και να τους αποσταλεί άμεσα στο νέο τους φοιτητικό σπίτι (δωρεάν μεταφορικά άνω των €85 προς όλες τις φοιτητουπόλεις). Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φοιτητή, η Κωτσόβολος προσφέρει προσαρμοσμένα πακέτα δόσεων και διευκολύνσεις στην αποπληρωμή του εξοπλισμού.

Για τους μαθητές του Λυκείου, η Κωτσόβολος έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς με την αγορά κάθε laptop αξίας άνω των 329 ευρώ, προσφέρει δώρο ένα ηλεκτρονικό «Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού» από διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές. Το συγκεκριμένο τεστ είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των μαθητών. Μέσα από μία σειρά 190 ερωτήσεων, το τεστ αυτό δίνει το προφίλ της επαγγελματικής κλίσης του κάθε μαθητή προτείνοντάς του συγκεκριμένες σχολές που ταιριάζουν με την προσωπικότητά του και υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο, ώστε τη στιγμή της συμπλήρωσής του ο νέος να έχει τη γνώση για να θέσει ως στόχο την καλύτερη ειδικότητα για τον ίδιο.

Η Κωτσόβολος συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, προσφέροντας εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω τεσσάρων υποτροφιών σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα BCA College και Athens Tech College. Συγκεκριμένα, προσφέρει δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το BCA College, και δύο υποτροφίες, μία για τετραετή φοίτηση και μία για μεταπτυχιακό τίτλο Master από το Athens Tech College. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους στο ASK.KOTSOVOLOS.GR και θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση ενός πτυχίου που θα συμβάλλει καθοριστικά στο μέλλον τους.

Μάθετε περισσότερα για τις προσφορές, τους όρους και τις προϋποθέσεις στο ASK.KOTSOVOLOS.GR.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons