Η Κωτσόβολος ανακοινώνει τη συνεργασία της με JVC και Huawei

by George Polyzos • On 19-02-2016 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Huawei P8 Lite Black

Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος ανακοίνωσε τις νέες συνεργασίες με τις εταιρείες JVC και Huawei, μέσω των οποίων θα προσφέρει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, διασκέδασης και συνδεσιμότητας στους καταναλωτές.

Μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία ηλεκτρονικών JVC, η Κωτσόβολος διαθέτει πλέον μία πλήρη γκάμα LED τηλεοράσεων, όλων των διαστάσεων, ακόμα και σε ανάλυση εικόνας Ultra High Definition, τόσο στα καταστήματα ανά την Ελλάδα, όσο και στο online κατάστημα www.kotsovolos.gr.

JVC TV 65 inches

Τα νέα μοντέλα JVC προσφέρουν μεγάλη ευκρίνεια και καθαρότητα στην εικόνα, βέλτιστη απόδοση των χρωμάτων και συμβατότητα με δίκτυα και εξωτερικές πηγές περιεχομένου, αλλά και κομψό σχεδιασμό που εντάσσεται απρόσκοπτα σε κάθε σύγχρονο σπίτι.

Huawei P8 Lite White

Επιπλέον, η νέα συνεργασία με τη Huawei φέρνει στην Κωτσόβολος όλα τα νεότερα smartphones της εταιρείας, διευρύνοντας τις επιλογές των καταναλωτών κάθε κατηγορίας που αναζητούν το ιδανικό κινητό για τις καθημερινές τους multimedia ανάγκες.

Όλα τα νεότερα μοντέλα της Huawei διατίθενται πλέον στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ σίγουρα θα ξεχωρίσει το μοντέλο Huawei P8 Lite που έρχεται στην προσιτή τιμή των 199 ευρώ.

[Δ.Τ. Κωτσόβολος]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons