Η KnowCrunch ανακοινώνει την έναρξη του β’ κύκλου σπουδών

by George Polyzos • On 05-12-2015 • AT 10:32 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Toshiba-Satellite_Radius_11_L10W-B_Laptop_Mode_Café_outdoor_zoomed_01a

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός KnowCrunch ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου σπουδών του επαγγελματικού course σε Digital & Social Media Marketing.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης συμμετοχών οι εγγραφές του πρώτου course έκλεισαν ήδη από τις 7 Νοεμβρίου. Το νέο Digital & Social Media Marketing Diploma 120 ωρών θα διεξαχθεί παράλληλα με το πρώτο στον πολυσυλλεκτικό χώρο Tzaferi16 (Τζαφέρη 16, Αθήνα, Γκάζι) και θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου.

Το Digital & Social Media Marketing Diploma της KnowCrunch είναι σχεδιασμένο για να παρέχει την πληρέστερη εκπαίδευση στον τομέα των νέων μέσων επικοινωνίας και digital marketing σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να βοηθήσει στελέχη και επαγγελματίες να δημιουργήσουν το ψηφιακό τους μέλλον και σαφώς να βρουν εργασία στην συγκεκριμένη απαιτητική αγορά που αναζητά τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη.

Η ειδική εκπτωτική τιμή 850 ευρώ σε 4 δόσεις για Early Bird λήγει στις 7 Δεκεμβρίου. Το κόστος συμμετοχής μετά θα είναι 1.250 ευρώ πάντα σε 4 δόσεις. Θα συνεχίσει να ισχύει η τιμή έκπτωσης 850 ευρώ για τις ομαδικές συμμετοχές (2+), τους ανέργους και τους φοιτητές.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 15 θεματικές ενότητες:
 Digital & Social Media Era
 Digital & Social Media Glossary
 Landing Properties: Sites, Blogs, E-shops, Portals, Apps
 Search Engine Optimization
 Content Marketing
 Social Media & Social Networks
 Social Media Management & Community Building
 Mobile Marketing
 Ε-Mail Marketing
 Digital & Social Media Advertising Campaigns
 Digital & Social Media Analytics
 Digital & Social Media Marketing Channels
 Digital & Social Media Conversions & Performance Marketing
 Digital & Social Media Marketing Strategy & Plan
 Digital & Social Media Marketing Industry

Οι ομιλητές: Έθελ Αγγελάτου, Αποστόλης Αϊβαλής, Πάνος Καζανέλης, Σωτήρης Πανταζής, Αρσένης Πασχόπουλος, Μελίνα Πολίτη, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Σάββας Ζορτίκης, Μίνα Ζούλοβιτς, είναι έμπειροι επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Η KnowCrunch είναι ένας διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου certificates και courses. Εξειδικεύεται στο digital marketing, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills). Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε την συμμετοχή σας επισκεφθείτε το DigitalDiploma.KnowCrunch.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons