Η Kaspersky παρουσιάζει το ανανεωμένο Kaspersky Small Office Security

by George Polyzos • On 02-10-2016 • AT 10:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Office-Internet

Η Kaspersky Lab κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του λογισμικού Kaspersky Small Office Security με στόχο να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις (VSBs).

Με ενισχυμένη anti-ransomware λειτουργικότητα, βελτιωμένη προστασία των οικονομικών συναλλαγών και άνετη παρακολούθηση της κατάστασης ασφάλειας, το Kaspersky Small Office Security μπορεί να βοηθήσει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις να ακμάσουν, κρατώντας τους απατεώνες μακριά.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Kaspersky Lab, η οποία έδειξε ότι το 42% των VSBs ανησυχεί για την απειλή των προγραμμάτων cryptomalware, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security προσφέρει εμπλουτισμένη προστασία ενάντια στην αυξανόμενη απειλή των «cryptors». Οι anti-ransomware δυνατότητες της λειτουργίας System Watcher στοχεύουν όχι μόνο στο να εμποδίσουν τις κακόβουλες προσπάθειες κρυπτογράφησης, αλλά και να προκαλέσουν την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά αρχείων.

Με όλο και περισσότερες VSBs να στηρίζονται στις μέρες μας σε λειτουργίες mobile banking για να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, η δημοτικότητα των online συναλλαγών δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις ομάδες των εγκληματιών. Προς αποφυγή αυτού, η βελτιωμένη λειτουργία Safe Money του Kaspersky Small Office Security παρέχει βελτιωμένη προστασία των χρηματοοικονομικών συναλλαγών από απατεώνες, παρέχοντας προστασία ενάντια στη λήψη screenshot ή στη χρήση της λειτουργικότητας του clipboard, στα οποία οι ψηφιακοί εγκληματίες συνήθως στηρίζονται για να κλέψουν πολύτιμα στοιχεία των επιχειρήσεων καθώς και οικονομικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Εκτός αυτών των σημαντικών βελτιώσεων, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security παρέχει επίσης στις μικρές επιχειρήσεις έναν εύκολο τρόπο να παρακολουθούν την κατάσταση της ασφάλειάς τους. Μέσα από μία ειδική κονσόλα παρακολούθησης βασισμένη στο cloud, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν μία ενιαία εικόνα της κατάστασης προστασίας όλων των συσκευών του δικτύου τους – από Η/Υ και λάπτοπ, μέχρι φορητές συσκευές και server αρχείων. Η προσέγγιση με τη χρήση της διαδικτυακής πύλης σημαίνει ότι η πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο και σε οποιοδήποτε χρόνο, και οι ρυθμίσεις ασφάλειας μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να αλλάξουν σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, ώστε να βοηθούν την επιχείρηση να παραμένει απόλυτα προστατευμένη.

Σχεδιασμένο ειδικά για επιχειρήσεις με 5 έως 25 υπολογιστές, το Kaspersky Small Office Security παρέχει δοκιμασμένη και βραβευμένη ασφάλεια στον κόσμο για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, server αρχείων, laptop και φορητές συσκευές, προστατεύοντας τις πολύ μικρές επιχειρήσεις από τις διαδικτυακές επιθέσεις, την οικονομική απάτη, τα προγράμματα ransomware και την απώλεια δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.kaspersky.com/small-business-security.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons