Η IBM λανσάρει νέο λογισμικό αποθήκευσης

by George Polyzos • On 27-03-2015 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Jared Lazarus/Feature Photo Service for IBM

Η IBM παρουσίασε το IBM Spectrum Storage, ένα νέο χαρτοφυλάκιο λογισμικού αποθήκευσης, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις μέχρι τώρα ανεπάρκειες σε ό,τι αφορά την αποθήκευση δεδομένων.

Το νέο λογισμικό της IBM δημιουργεί ένα αποτελεσματικό «αποτύπωμα δεδομένων» (data footprint), το οποίο αποθηκεύει δυναμικά και όλα τα δεδομένα με το βέλτιστο δυνατό κόστος, βοηθώντας στη μεγιστοποίηση της επίδοσης και της ασφάλειας.

Το IBM Spectrum Storage ενσωματώνει περισσότερες από 700 ευρεσιτεχνίες και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά τους πελάτες να μεταβούν σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο υβριδικού Cloud, αφού θα μπορούν να διαχειρίζονται τεράστιους όγκους δεδομένων όπου θέλουν, όπως θέλουν, με γρήγορο και εύκολο τρόπο από ένα και μοναδικό dashboard. Το λογισμικό βοηθά τους πελάτες να μεταφέρουν τα δεδομένα στη σωστή τεχνολογική υποδομή, τη σωστή στιγμή, από το flash storage για γρήγορη προσπέλαση, σε ταινία και Cloud για χαμηλότερο κόστος.

Για να επιταχύνει την ανάπτυξη του λογισμικού αποθήκευσης επόμενης γενιάς, η IBM ανακοίνωσε επίσης επενδυτικά σχέδια άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για το χαρτοφυλάκιο λογισμικού αποθήκευσης, που θα υλοποιηθούν σε μια περίοδο πέντε ετών. Η επένδυση θα εστιάσει στην Έρευνα και Ανάπτυξη νέου λογισμικού αποθήκευσης για τεχνολογίες cloud, object storage και τεχνολογιών ανοιχτού προτύπου συμπεριλαμβανομένης της OpenStack.

«Απαιτείται μια νέα προσέγγιση  που θα βοηθήσει τους πελάτες να αντιμετωπίσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα που προκαλεί η τεράστια αύξηση των δεδομένων. Η παραδοσιακή τεχνολογία αποθήκευσης είναι ανεπαρκής στο σημερινό κόσμο, όπου η αξία των δεδομένων αλλάζει διαρκώς», δήλωσε ο Tom Rosamilia, Επικεφαλής του τομέα IBM Systems. «Η IBM φέρνει την επανάσταση στην αποθήκευση με το λογισμικό Spectrum Storage που βοηθά τους πελάτες να αξιοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τις επενδύσεις τους και να αντλήσουν πλήρη επιχειρηματική αξία από τα δεδομένα τους».

Photo: Η Jamie Thomas, General Manager Storage and Software Defined, με τον κινητό πίνακα Spectrum Accelerate (Jared Lazarus/Feature Photo Service for IBM).

[Δ.Τ. IBM]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons