Η Huawei «υπόσχεται» ότι το Mate 10 θα είναι καλύτερο από το iPhone 8

by George Polyzos • On 31-07-2017 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Huawei παρουσίασε τους προηγούμενους μήνες το Mate 9, μία από τις πλέον αξιόλογες συσκευές phablet της χρονιάς, ωστόσο η εταιρεία υπόσχεται ότι το επερχόμενο Mate 10 θα ξεπερνά σε επιδόσεις ακόμη και το iPhone 8.

«Θα έχουμε ένα ακόμη ισχυρότερο προϊόν. Το Mate 10, με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, καλύτερες επιδόσεις φωτογράφισης και πολλά ακόμη νέα χαρακτηριστικά, θα μας βοηθήσει να ανταγωνιστούμε ευθέως τις προτάσεις της Apple», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του τομέα καταναλωτικών προϊόντων της Huawei, Richard Yu, σε συνέντευξή του στο Bloomberg.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Next Web, προφανώς πρόκειται για τις δηλώσεις ενός στελέχους που θέλει να προωθήσει το προϊόν του, ωστόσο, εάν η Huawei κατορθώσει να ελαχιστοποιήσει τα ήδη πολύ μικρά περιθώρια οθόνης του Mate 9, τότε το Mate 10 θα είναι από τους πρωταγωνιστές της επόμενης χρονιάς.

Η άλλη σημαντική είδηση από τη συνέντευξη στο Bloomberg αφορά στην παραδοχή ότι πλέον η Huawei δεν θα παρουσιάζει «πολύ χαμηλής τιμής και χαρακτηριστικών συσκευές» κυρίως λόγω των χαμηλών εσόδων που αυτές αποφέρουν.

Η Huawei παραμένει στην τρίτη θέση των κατασκευαστών smartphones, σε παγκόσμια κλίμακα, ωστόσο εμφανίζει σημαντικές δυσκολίες να διεισδύσει στην μεγάλη και εξαιρετικά κερδοφόρα αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Ενδεχομένως η διάθεση πιο αναβαθμισμένων συσκευών σε πιο προσιτές τιμές, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, να βοηθήσουν την κινεζική εταιρεία να κερδίζει μεγαλύτερα μερίδια αγοράς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons