Η Huawei παρουσιάζει το Nova Smart, την προσιτή πλευρά των επιδόσεων

by George Polyzos • On 29-07-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που βελτιώνει τα επίπεδα ασφαλούς πρόσβασης και μαζί τη συνολική εμπειρία χρήσης, δεν είναι πια προνόμιο μόνο των ακριβών smartphones.

Το Ηuawei Nova Smart είναι η επιβεβαίωση. Ο εξελιγμένος (τρίτης γενιάς) αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος της συσκευής και λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και με βρεγμένα δάκτυλα, ξεκλειδώνοντας την αρχική οθόνη σε μόλις 0,3 του δευτερολέπτου.

Το Ηuawei Nova Smart ενσωματώνει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών HD και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, γρήγορης αυτόματης εστίασης. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται ο οκταπύρηνος 64-bit Snapdragon 435 της Qualcomm, η μνήμη RAM είναι μεγέθους 2GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος φτάνει στα 16GB.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 3.020mAh εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα αυτονομίας. Τέλος το Huawei Nova Smart διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα γρήγορης πρόσβασης που ανεβάζουν τον βαθμό εργονομίας, καθώς και καμπυλωτό 2.5D γυαλί στην οθόνη που προσφέρει πιο άνετο κράτημα της συσκευής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons