Η Huawei λανσάρει τη δική της εκδοχή VR headset

by George Polyzos • On 18-04-2016 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei-vr

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Huawei ανακοίνωσε από το Λονδίνο τα νέα της P9 και P9 Plus smartphones, ωστόσο οι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν από ένα αντίστοιχο event στη Σαγκάη.

Η νέα ανακοίνωση της κινεζικής εταιρείας αφορά τη σειρά Huawei VR η οποία αρχικά θα περιλαμβάνει τρία εναλλακτικά μοντέλα τα οποία θα είναι συμβατά με τρεις από τις συσκευές smartphones της εταιρείας: P9, P9 Plus και το μεγαλύτερο Mate 8.

Τα Huawei VR headsets λειτουργούν κατά τρόπο αντίστοιχο με το headset της Samsung, ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να θεωρείται αβάσιμο το συμπέρασμα ότι αποτελεί έναν απευθείας ανταγωνιστή του Gear VR.

huawei-vr-02

Όπως ανακοίνωσε η Huawei η δική της εκδοχή θα είναι η πρώτη που θα υποστηρίζει ήχο 360 μοιρών. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Huawei VR θα προσφέρει πεδίο θέασης 95 μοιρών (έναντι 96 μοιρών του Gear VR). Επιπλέον, διαθέτει touch panel, ρυθμιστή έντασης του ήχου, back button και ρυθμιζόμενους φακούς.

Ένα σημείο των ανακοινώσεων της Huawei που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η παροχή μεγάλης ποσότητας δωρεάν περιεχομένου σε συνδυασμό με το headset: περισσότερες από 4000 ταινίες, 40 παιχνίδια, 150 πανοραμικές περιηγήσεις και 350 πανοραμικές εικόνες.

huawei-vr-04

Η Huawei δεν έδωσε πρόσθετες πληροφορίες για την ημερομηνία της εμπορικής κυκλοφορίας του headset αλλά ούτε και τις τιμές διάθεσης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons