Η Huawei και η Leica ανακοινώνουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία τους

by George Polyzos • On 27-02-2016 • AT 2:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging Mobile

Huawei P8 Lite Black

Το Huawei Consumer Business Group (BG) και η Leica Camera AG ανακοίνωσαν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας, με κοινό όραμα και στόχους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών «θα δώσει την ευκαιρία στα δύο μέρη να συνδυάσουν την τεχνογνωσία στους τομείς της τεχνολογίας και της φωτογραφίας και την μακρά παράδοσή τους στην δεξιοτεχνία, την σχολαστική τεχνική και το πρωτοποριακό πνεύμα για μια ισχυρή συνεργασία, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της φωτογραφίας από smartphone».

Το 2012, η Huawei διακρίθηκε ως ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο, ενώ το 2015 ήταν η πρώτη Κινέζικη εταιρεία που πούλησε περισσότερα από 100 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα μέσα σε ένα χρόνο.

Όντας το πρώτο Κινέζικο brand που συμπεριλήφθηκε στην υψηλού κύρους Interbrand Best Global Brands Λίστα το 2014, η Huawei εκτοξεύθηκε στη θέση 88 το 2015. Παράλληλα, λανσαρίστηκαν διεθνώς τα Huawei Watch και Huawei P8. Το 2016, η Huawei συνεργάζεται με τη Leica Camera, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επιτυχίας της.

leica-q-8

Από την πλευρά της η Leica, με το χαρακτηριστικό branding της «κόκκινης τελείας», είναι για περισσότερα από 100 χρόνια ο premium κατασκευαστής των ομώνυμων φωτογραφικών μηχανών. Η εταιρεία δημιουργεί κατά κύριο λόγο κάμερες ελαφρού βάρους με καινοτόμους οπτικούς φακούς οι οποίες αποτελούν την προτίμηση των πρωτοπόρων street photographer.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons