Η Huawei ανακοίνωσε τη διάθεση των Y5II και Y3II

by George Polyzos • On 01-10-2016 • AT 8:55 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

huawei-y5ii

Η Huawei ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά των νέων μοντέλων της σειράς Y, Y5ΙΙ και Y3II, τα οποία συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα.

Το Huawei Y5II είναι κομψό και βολικό στο μέγεθος. Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών και επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων, χρονισμένων στα 1.3GHz. Σε φωτογραφικό επίπεδο διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 2 Megapixel.

Επιπρόσθετα, διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Android 5.1 σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήσης EMUI 3.1. Παράλληλα, η λειτουργία Easy Key εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές του χρήστη.

huawei_y3-ii

Το Huawei Y3II, απευθυνόμενο σε ένα πιο νεανικό κοινό, είναι αντίστοιχα μια πιο προσιτή επιλογή. Με τα ιδιαίτερα δυνατά ηχεία του και τον φωτεινό δακτύλιο που περικλείει την πίσω κάμερα, αλλάζοντας χρώματα καθώς ανταποκρίνεται σε μια σειρά λειτουργιών, δίνει έναν διασκεδαστικό τόνο στην καθημερινή εμπειρία χρήσης.

Συμμετρικά τοποθετημένο απέναντι στο πλήκτρο ενεργοποίησης και τα ρυθμιστικά της έντασης, το Easy Key προσφέρει και εδώ άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons