Η Huawei ανακοινώνει νέο premium πακέτο υπηρεσιών service

by George Polyzos • On 11-05-2018 • AT 12:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μαζί με τα νέα smartphone P20 και P20 Pro η Huawei εγκαινίασε και μία νέα υπηρεσία service για τη δωρεάν αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, έως και τρεις μήνες μετά την αγορά της συσκευής.

Στα τέλη του Μαρτίου, η Huawei παρουσίασε στο Παρίσι τις νέες ναυαρχίδες της, Huawei P20 και Huawei P20 Pro. Οι κάμερες που διαθέτουν μονοπώλησαν –όπως ήταν αναμενόμενο- το ενδιαφέρον, όμως  εντυπωσιακό είναι και το premium πρόγραμμα service  το οποίο προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους καταναλωτές που θα τις αγοράσουν. Έτσι, σε περίπτωση που η οθόνη της συσκευής σπάσει εντός τριών μηνών από την αγορά της, η Huawei θα την αντικαταστήσει χωρίς επιπλέον κόστος ή όρους.

Το Huawei P20 Pro ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη φωτογραφία μέσω smartphone χάρη στις τριπλή κάμερα Leica που διαθέτει.. Ο βασικός του αισθητήρας είναι και ο μεγαλύτερος που είχε ποτέ smartphone, τόσο βάσει ανάλυσης με τα 40 Megapixel του, όσο και από πλευράς μεγέθους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ασύγκριτη ποιότητα εικόνων. Οι κάμερες της συσκευής προσφέρουν μεγάλη ευαισθησία ISO και φακό με 3x οπτικό ζουμ και 5x υβριδικό ζουμ. Η δε τεχνητή νοημοσύνη, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης, αναγνωρίζοντας αυτόματα 19 διαφορετικές σκηνές και προσαρμόζοντας σε κλάσματα δευτερολέπτου όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Στην πράξη δηλαδή, ο χρήστης θα έχει την ευκολία και ευχαρίστηση να τραβά φωτογραφίες συχνότερα και με την νέα υπηρεσία service δεν θα ανησυχεί για τυχόν ατυχήματα.

Με το αποκλειστικό πρόγραμμα premium service της, η Huawei προσφέρει μία εμπειρία χρήσης των συσκευών της χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει άλλωστε μεγαλύτερη απογοήτευση από τη φθορά της συσκευής αμέσως μετά την αγορά της λόγω ενός στιγμιαίου γλιστρήματός της από το χέρι. Ο στόχος της Huawei ωστόσο είναι η ικανοποίηση των χρηστών και η αντικατάσταση της οθόνης των Huawei P20 και Huawei P20 Pro έως και τρεις μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους, είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να καταχωρήσουν τη συσκευή τους στον ειδικό ιστότοπο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της. Η ενέργεια αυτή μπορεί να γίνει και μέσα από την εφαρμογή Huawei HiCare που βρίσκεται προεγκατεστημένη σε κάθε συσκευή. Με το πέρας της καταχώρησης, στη διάθεσή τους θα βρίσκεται ένα δωρεάν πακέτο υπηρεσιών service, που θα τους παρέχει επιπλέον προστασία και βοήθεια.

Το επιπρόσθετο αυτό πακέτο προσφέρει στα P20 smartphones αντικατάσταση σπασμένης οθόνης εντός τριών μηνών από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής, συμπεριλαμβάνοντας το τζάμι στην πρόσοψη και την πίσω όψη τους.

Για τους πελάτες που δεν έχουν στην περιοχή τους Κέντρο Επισκευής της Huawei ή απλώς δεν έχουν χρόνο να επισκεφθούν ένα τέτοιο, η Huawei προσφέρει την υπηρεσία «από πόρτα σε πόρτα». Οι συσκευές που έχουν υποστεί βλάβη, είναι δυνατόν να παραληφθούν από τον χώρο του χρήστη και να παραδοθούν στην ίδια διεύθυνση μετά την επισκευή τους χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons