Η HTC ανακοίνωσε το Desire 626G Dual SIM

by George Polyzos • On 15-04-2015 • AT 9:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc-desire-626g

Η HTC ανακοίνωσε την κυκλοφορία του HTC Desire 626G Dual SIM, το οποίο αποτελεί διάδοχο μοντέλο του HTC Desire 620G Dual SIM.

Το HTC Desire 626G Dual SIM είναι ένα απόλυτα προσιτό smartphone, εύκολο στη χρήση, με λειτουργικό σύστημα Android 4.4 και εφοδιασμένο με το περιβάλλον χρήσης HTC Sense. Επιπρόσθετα, η λειτουργία HTC BlinkFeed αναλαμβάνει την ενημέρωση του χρήστη με τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα από τα κοινωνικά δίκτυα, παρέχοντας άνετη πρόσβαση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο επεξεργαστής του είναι οκταπύρηνος, χρονισμένος στα 1,7GHz και η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών. Επιπλέον, διαθέτει κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Για την επεξεργασία των λήψεων και την προσθήκη άμεσων εφέ και βελτιώσεων η συσκευή ενσωματώνει τη λειτουργία HTC Eye Experience.

Παραμένοντας στο χώρο των φωτογραφικών ικανοτήτων, το Desire 626G Dual SIM διαθέτει την εφαρμογή Zoe που επιτρέπει την επεξεργασία νέων ή παλαιών φωτογραφιών μετατρέποντάς τις δημιουργικά σε σύντομα HD βίντεο 3 δευτερολέπτων. Ακόμη, η εφαρμογή επιτρέπει τον συνδυασμό, τον διαμοιρασμό και την ομαδοποίηση έως και 20 φωτογραφιών, δημιουργώντας αυτόματα γκαλερί εικόνων πλήρους κίνησης.

Το HTC Desire 626G Dual SIM έχει επίσης δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p υψηλής ποιότητας, με χρήση είτε της μπροστινής είτε της πίσω κάμερας. Η εσωτερική του μνήμη ανέρχεται στα 8GB με δυνατότητα επέκτασης με χρήση κάρτας μνήμης MicroSD χωρητικότητας έως και 32GB.

Το HTC Desire 626G Dual SIM κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Λευκό Birch και Μπλε Lagoon, ενώ θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Μάιο. «Το νέο μας HTC Desire 626G Dual SIM είναι γεμάτο από εξελιγμένα χαρακτηριστικά, ωστόσο παραμένει στη μεσαία κατηγορία της σειράς των Desire, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε κορυφαία επίπεδα σχεδιασμού, απόδοσης, εμπειρίας χρήστη και οικονομίας στους πελάτες μας» δήλωσε η Αγγελική Κυριακοπούλου, HTC Regional Manager για Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Μάλτα.

[Δ.Τ. HTC]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons