Η HP παρουσιάζει τον πρώτο mini σταθμό εργασίας HP Z2 Mini

by George Polyzos • On 18-12-2016 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

hp_zmini_q1fy17_gallery_zoom1_new

Η HP παρουσίασε στο Autodesk University το πρώτο mini σταθμό εργασίας HP Z2 Mini σχεδιασμένο για χρήστες CAD και άλλων απαιτητικών προγραμμάτων.

Ο νέος κομψός σταθμός εργασίας HP Z2 Mini προσφέρει επαναστατική ισχύ και ευελιξία. Με ύψος μόλις 5,8 εκατοστά είναι 90% μικρότερος από έναν παραδοσιακό πύργο επαγγελματικής χρήσης. Με αυτό το προϊόν, η HP επιδιώκει να επεκτείνει την ηγετική της θέση στον τομέα των σταθμών εργασίας, εισάγοντας μία νέα κατηγορία που προσφέρει εξαιρετική απόδοση, κομψότητα και αποτελεσματικότητα.

Συνεχίζοντας την επιτυχία του HP Z240 SFF, ο Z2 Mini της HP είναι δύο φορές πιο ισχυρός από οποιοδήποτε άλλο mini υπολογιστή της αγοράς σήμερα και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει έξι οθόνες εκτός της συσκευής. Ο HP Z2 Mini σχεδιάστηκε για τους εκατομμύρια χρήστες CAD που απαιτούν μικρότερο hardware χωρίς να διακυβεύονται ο ήχος, η απόδοση και η αξιοπιστία.

hp-z2-mini

Μικρότερος από ένα φλιτζάνι espresso σε ύψος, ο νέος HP Z2 Mini δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν οτιδήποτε, από ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας μέχρι κτίρια σπιτιών και γραφείων. Ο σταθμός εργασίας είναι εξοπλισμένος με επόμενης γενιάς επεξεργαστές Intel Xeon, επαγγελματικά γραφικά NVIDIA ενώ διαθέτει την μονάδα HP Z Turbo για γρήγορο χειρισμό μεγάλων αρχείων.

hp-z2-mini_24n-display_proddev_screen_r-copy

Ο HP Z2 Mini είναι σχεδιασμένος για το γραφείο του μέλλοντος

Καθώς στα γραφεία υπάρχει περιορισμός χώρου, η ανάγκη για μικρότερους σταθμούς εργασίας όπως ο HP Z2 Mini είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το απίστευτα μικρό του μέγεθος ιδιαίτερα θυμίζει περισσότερο ένα super υπολογιστή από το μέλλον παρά ένα σημερινό PC. Χάρη στο οκταγωνικό σχήμα του, ο HP Z2 Mini διαθέτει την πιο κομψή σχεδίαση από όλους τους σταθμούς εργασίας της HP εδώ και 35 χρόνια, ενώ ενσωματώνει το DNA της σειράς Z της εταιρείας καθώς διαθέτει εκτεταμένη πιστοποίηση ISV και έχει δοκιμαστεί για λειτουργία διάρκειας 368.000 ωρών.

Ο εξαιρετικά μικρός και κομψός σταθμός εργασίας προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές χρήσης: πάνω/κάτω στο γραφείο, πίσω από μία οθόνη HP Z, ή πάνω σε ένα τοίχο. Οι μηχανικοί της HP δημιούργησαν custom designed ανεμιστήρες και ένα σχεδόν αθόρυβο ψυκτικό σύστημα (63% λιγότερος θόρυβος συγκριτικά με ένα επαγγελματικό mini PC της HP).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons