Η HP παρουσιάζει το Pro x2 και νέα αξεσουάρ για το Elite x3

by George Polyzos • On 05-03-2017 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Στο Mobile World Congress, η HP Inc. παρουσίασε μια νέα εμπορική 2-σε-1 αποσπώμενη συσκευή, μαζί με μια σειρά καινοτόμων αξεσουάρ που διευκολύνουν τους καταναλωτές να εργάζονται σε οποιοδήποτε μέρος.

Το νέο HP Pro x2 612 G2 έχει σχεδιαστεί για τους επαγγελματίες εκείνους που επιθυμούν να έχουν μια μοντέρνα συσκευή, εύκολη στη χρήση. Ταυτόχρονα, χρειάζονται εφαρμογές που να αυτοματοποιούν τη ροή της εργασίας τους προσφέροντας υψηλή παραγωγικότητα με μεγάλη ασφάλεια.

Το Pro x2 είναι μια 2 σε 1 αποσπώμενη συσκευή και διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, ιδανικές για εμπορική χρήση. Περιλαμβάνει λειτουργία παρουσίασης, λειτουργία μελάνης για την καταγραφή σημειώσεων, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ως tablet για τη συλλογή δεδομένων, καθώς και ως φορητός υπολογιστής. Το Pro x2 μπορεί να εξοπλιστεί με τους πρόσφατους 7ης γενιάς επεξεργαστές Intel, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση που καλύπτει όλες τις ανάγκες του τελικού χρήστη.

Το Pro x2 σχεδιάστηκε με στόχο τη φορητή παραγωγικότητα, που περιλαμβάνει WLAN και προαιρετικά WWAN , καθώς και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας που προσφέρει διάρκεια ζωής έως και 11 ώρες. Το μαγνητικά συνδεδεμένο πληκτρολόγιο ονομάζεται Collaboration Keyboard, διαθέτει πλήκτρα για την άμεση διαχείριση φωνητικών κλήσεων και video conference calls. Για sketching ή για τη δημιουργία σημειώσεων, η γραφίδα HP Active Wacom σε συνδυασμό με «kickstand» των 165 μοιρών είναι κάτι που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε ένα μέσο παρουσιάσεων. Το Pro X2 περιλαμβάνει σύνδεση USB-C™για γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και USB-A για πρόσβαση στα παραδοσιακά περιφερειακά μέσα.

Οι απαιτήσεις του IT για ασφάλεια, ευκολία χρήσης και διαχείρισης του κύκλου ζωής αποτέλεσαν και εκείνες βασικό παράγοντα για το σχεδιασμό του Pro x2. Η συσκευή δημιουργήθηκε στοχεύοντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον και περιλαμβάνει ενσωματωμένο smart card reader, ένα αφαιρούμενο SSD και HP Client Security Suite 3ης γενιάς μαζί με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προαιρετικό Near Field Communications (NFC). Η διαχείριση του κύκλου ζωής περιλαμβάνει αφαιρούμενο οπίσθιο κάλυμμα και συντήρηση επιχειρησιακής κλάσης για το πλαίσιο της οθόνης, τη βάση στήριξης και τα άλλα βασικά εξαρτήματα, μαζί με εμπορική υποστήριξη όλο το 24ωρο . Το Pro x2 έχει σχεδιαστεί να αντέχει τον παραδοσιακό κύκλο ζωής 3-5 ετών, περνώντας δοκιμές MIL-STD για πτώσεις, σκόνη, υγρασία, αλλαγές θερμοκρασίας και λειτουργικό κλονισμό.

Οι συσκευές x2 και x3 της HP έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία και διαθέτουν μεγάλη γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ για να βοηθήσουν τους επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά να είναι παραγωγικοί και να παραμένουν συνδεδεμένοι είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε εκτός.

Τα νέα αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν στο Mobile World Congress περιλαμβάνουν:


• HP Elite x3 Mobile Scanning Solution: Βασιζόμενη στην καινοτομία του Elite x3 που παρουσιάστηκε στο περσινό Mobile World Congress, h λύση αυτή επεκτείνει τα οφέλη του HP Elite x3 πέρα από τον επαγγελματία που μετακινείται συχνά, έτσι ώστε να δημιουργεί κάθετη ροή εργασιών για όσους απασχολούνται στην παροχή υπηρεσιών υγείας ή στο εμπόριο. Ο ενσωματωμένος σαρωτής barcode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των τιμών, την πρόσβαση στην αποθήκη και την CRM πληροφόρηση στο δρόμο και την απρόσκοπτη μεταφορά στο back-office με τη δυνατότητα σύνδεσης σε οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο για μία πλήρη εμπειρία PC.


• HP Pro x2 612 G2 Rugged Case: Ιδανική για εργασία σε εξωτερικούς χώρους, η θήκη αυτή διαθέτει περιστρεφόμενο χερούλι 360 μοιρών, ιμάντα ώμου, θήκη για γραφίδα, προαιρετικές θύρες σύνδεσης και είναι συμβατή με το πληκτρολόγιο του Pro x2


• HP Elite USB-C Dock: Μετατρέψτε τη συσκευή σας σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και συνδέστε τη με πολλαπλές οθόνες και συσκευές ενώ τη φορτίζετε με αυτή τη βάση σύνδεσης, που είναι συμβατή με συσκευές, όπως ο Pro x2, ο HP Elite x2 1012 G1 ή ο HP Elite x3με θύρα USB τύπου-C πολλαπλών λειτουργιών και συσκευές που υποστηρίζουν Thunderbolt.


• HP USB-C Travel Hub: Για εργαζόμενους που μετακινούνται συχνά και χρειάζονται πρόσβαση σε επιπλέον περιφερειακές θύρες, αυτή η λύση προσφέρει συνδεσιμότητα pass-through για οθόνες και συσκευές USB και για φόρτιση του Pro x2, του Elite x2 ή του Elite x3, ενώ η συσκευή χρησιμοποιείται με καλώδιο USB-C.

• HP Retail Case 12: Η λύση αυτή, που παρουσιάστηκε στο NRF, συνδυάζεται με το Pro x2 για να δημιουργήσει μια φορητή λύση για υπαλλήλους καταστημάτων, έτσι ώστε να διεξάγουν συναλλαγές μέσω κινητού.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons