Η HMD Global λανσάρει τα πρώτα της Nokia κινητά τηλέφωνα

by George Polyzos • On 13-12-2016 • AT 2:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nokia_105_front_cyan_dsim

Η HMD Global, η φινλανδική εταιρεία που έχει αποκτήσει το brand Nokia, ανακοίνωσε τα πρώτα της κινητά τηλέφωνα τα οποία είναι δύο συσκευές βασικών λειτουργιών.

Η νέα εταιρεία πρόκειται να λανσάρει τις πρώτες Nokia συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android στις αρχές του νέου έτους, πιθανότατα τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress. Ωστόσο, το brand Nokia καλύπτει και τις συσκευές βασικών λειτουργιών και η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωσε δύο τέτοιων συσκευών.

Πρόκειται για το Nokia 150, σε εκδόσεις με μία ή δύο κάρτες SIM, με το κόστος (προ φόρων) να μην ξεπερνά τα 26 δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Η συσκευή χαρακτηρίζεται «προσιτή και ανθεκτική» και σίγουρα φέρνει στο νου μας αναμνήσεις από τις παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, οι οποίες ήταν και αυτές που την καθιέρωσαν εξαρχής.

Το περιβάλλον χρήσης θυμίζει αυτές τις παλαιότερες Nokia συσκευές ενώ στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 150 περιλαμβάνονται οθόνη 2,4 ιντσών, φυσικό πληκτρολόγιο, Bluetooth, FM ραδιόφωνο, MP3 player και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Η φόρτιση γίνεται μέσω της υποδοχής microUSB, ενώ στην πλάτη της συσκευής βρίσκεται η VGA κάμερα, στο επάνω μέρος του Nokia 150 βρίσκεται ένα LED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός.

nokia_105_02_3000px

Η μπαταρία του νέου Nokia έχει… μυθικές επιδόσεις, που στην εποχή των smartphones έχουμε ξεχάσει. Η αυτονομία του επαρκεί για 22 ώρες συνεχούς ομιλίας, ενώ σε κατάσταση standby η αυτονομία του βασικού μοντέλου φτάνει τις 31 ημέρες, ενώ της dual SIM έκδοσης φτάνει τις 25 ημέρες.

Το νέο Nokia 150 θα είναι διαθέσιμο από το επόμενο τρίμηνο σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons