Η Hewlett Packard λανσάρει τον εκτυπωτή τσέπης HP Sprocket

by George Polyzos • On 30-09-2017 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

Η HP λάνσαρε το HP Sprocket Photo Printer, τον εκτυπωτή τσέπη που εκτυπώνει άμεσα φωτογραφίες διάστασης 5 x 7.6 εκατοστών με αυτοκόλλητο, κατευθείαν από το smartphone.

Το HP Sprocket είναι φορητό και αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μία τσέπη. Οι φωτογραφίες, διαστάσεων 5 x 7.6 εκατοστά, έχουν έντονα χρώματα και μπορούν ακόμη να εξατομικευθούν με φίλτρα, πλαίσια, emojis, κείμενο και πολλά περισσότερα.

Μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του είναι:

• Η εφαρμογή HP Sprocket App, δωρεάν για iOS and Android, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν εύκολα τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στο smartphone και στα social media, με πολύχρωμα πλαίσια, κείμενα, stickers, φίλτρα κ.ά.
• Το Sprocket ζωντανεύει τις αγαπημένες σας αναμνήσεις σε φωτογραφίες διαστάσεων 5 x 7.6 εκατοστά που προστατεύονται από μουντζούρες, είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στο σκίσιμο, διαθέτουν αυτοκόλλητο για να διακοσμούν τοίχους υπνοδωματίων, σακίδια ή για να μπορείτε να δημιουργείτε κολλάζ και έργα τέχνης
• Ο φορητός εκτυπωτής πηγαίνει παντού, ενώ με τη Bluetooth συνδεσιμότητα που διαθέτει οι χρήστες και οι φίλοι τους να μπορούν να συνδέονται με το Sprocket μέσω των smartphones και των tablets, να εκτυπώνουν και να κάνουν share τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας

Το Sprocket διατίθεται σε λευκό χρώμα, με λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό συνοδεύεται από 10πλη συσκευασία HP ZINK Photo Paper.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons