Η Greentube απέκτησε την AbZorba Games

by George Polyzos • On 19-03-2015 • AT 10:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Online gaming

Η Greentube Internet Entertainment Solutions, θυγατρική της Novomatic, εταιρεία ανάπτυξης και προσφοράς ψυχαγωγικών λύσεων στο iGaming, ανακοίνωσε την απόκτηση της AbZorba Games.

Η AbZorba Games είναι παγκόσμιος διοργανωτής και εκδότης λογισμικού κοινωνικών παιχνιδιών τύχης για την κινητή τηλεφωνία, με έδρα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και δημιουργεί επιτυχημένα παιχνίδια τύχης πολλών παικτών για κινητά. Έφτασε στην επίζηλη κορυφαία θέση του καταλόγου των τίτλων «Cards & Casino» του iTunes ΗΠΑ.

Επιπλέον, διαθέτει Blackjack για Android πολλών παικτών με τη μεγαλύτερη διάδοση παγκοσμίως. Η εταιρεία διαχειρίζεται τα Live Blackjack21, Live Roulette, Live Poker και Hot2Slot που είναι διαθέσιμα για Android και iOS. Η AbZorba αποτελεί επίσης ιδρυτικό μέλος και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Κοινωνικών Παιχνιδιών (International Social Games Association, ISGA).

«Η Greentube είναι πρωτοπόρος στον τομέα διαδικτυακών παιχνιδιών ψυχαγωγίας επί πληρωμή στην Ευρώπη. Έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων αποκτήσεων και ενσωματώσεων νεοφυών εταιρειών διαδικτυακής τεχνολογίας παιχνιδιών σε παγκόσμια κλίμακα. Χάρη στην πρόσβαση σε νέες αγορές και τους διαθέσιμους πόρους σε όλο το εύρος της εταιρείας, είμαστε σε θέση να δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε συνεργασία με τους ιδρυτές αυτών των «Κόμβων Καινοτομίας» και, με αυτόν τον τρόπο, να επιταχύνουμε τη διατηρήσιμη ανάπτυξη για ολόκληρο τον Όμιλο εταιρειών της Greentube», δήλωσε ο Thomas Graf, διευθύνων σύμβουλος της Greentube.

«Θεωρούμε απολύτως συναρπαστικό το γεγονός ότι η AbZorba συνδέεται με τη διάσημη Novomatic Group. Διαισθανθήκαμε ήδη από την αρχή των συζητήσεών μας την απόλυτη ευθυγράμμιση του οράματος των κορυφαίων τίτλων μας σε παιχνίδια τύχης και πιστεύουμε ότι η συμμαχία μας θα προσφέρει τη βέλτιστη πλατφόρμα για τη συνδυασμένη επιτυχία μας», δήλωσε ο Andrew Hughes, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της AbZorba Games.

[Δ.Τ. Greentube]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons