Η Google σχεδιάζει για φέτος δύο νέες Pixel συσκευές και μία… ανεξάρτητη

by George Polyzos • On 16-03-2017 • AT 3:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Google φέρεται να σχεδιάζει για φέτος το λανσάρισμα δύο νέων συσκευών που θα αντικαταστήσουν τα Pixel και Pixel XL αλλά και ενός smartphone με μεγάλη οθόνη που δεν θα ανήκει στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες η Google θα λανσάρει φέτος τα Pixel 2 και Pixel XL 2, με το πρώτο να είναι μικρότερο και να του έχει δοθεί η κωδική ονομασία Walleye, ενώ το δεύτερο με τη μεγαλύτερη οθόνη έχει λάβει την προσωρινή ονομασία Muskie. Και οι δύο ονομασίες προέρχονται από είδη ψαριών.

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Droid Life αποκάλυψε ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει και μία τρίτη συσκευή με την κωδική ονομασία Taimen (επίσης ονομασία ψαριού που συναντάται σε Σιβηρία και Άπω Ανατολή). Αυτή η συσκευή πιστεύεται ότι δεν θα έχει σχέση με τη σειρά Pixel. Αντίθετα, επειδή η ονομασία προέρχεται από ένα ψάρι μεγάλου μεγέθους εικάζεται ότι θα πρόκειται για μία συσκευή με μεγάλη οθόνη. Πόσο μεγάλη θα είναι αυτή; Θα φανεί…

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Phone Arena, κάτι ανάλογο είχε ισχύσει με το κατασκευασμένο από τη Motorola Nexus 6, με οθόνη διαγωνίου σχεδόν έξι ιντσών, το οποίο είχε λάβει την κωδική ονομασία Shamu (όνομα που είχε δοθεί σε φάλαινα Όρκα, την πρώτη του είδους της που είχε αιχμαλωτιστεί ζωντανή από πρόθεση και όχι τυχαία). Ακριβώς λόγω της συγκεκριμένης συσχέτισης δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έσπευσαν να εικάσουν ότι η Google πρόκειται με αυτή τη συσκευή να «αναστήσει» και τη σειρά Nexus.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons