Η φημολογία γύρω από το μελλοντικό iPhone 7 συνεχίζεται αμείωτη

by George Polyzos • On 26-04-2016 • AT 1:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-7-martin-hajek-concept-1

Το iPhone 7, αν τελικά έτσι το βαπτίσει η Apple, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο, ωστόσο, όπως είθισται η φημολογία γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συνεχίζεται αμείωτη.

Το τελευταίο «κρούσμα» έρχεται από την Ταϊβάν, χώρα στην οποία έχουν την έδρα τους αρκετοί από τους υποκατασκευαστές της Apple. Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα της ιστοσελίδας DigiTimes το iPhone 7 φέρεται να έχει ολοκληρώσει τον τρίτο γύρο δοκιμών που αφορούν την ανθεκτικότητά του σε νερό και σκόνη.

Επιπλέον, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για ύπαρξη touch-sensitive κεντρικού πλήκτρου, το οποίο ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να πιέζει αλλά να αγγίζει ελαφρά. Ενδεχομένως, το home button της μελλοντικής συσκευής να ενσωματώνει κάποια εξελιγμένη εκδοχή της τεχνολογίας 3D Touch.

Σε μία τέτοια περίπτωση άγνωστη παραμένει η τύχη του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, αν δηλαδή θα παραμείνει στο πλήκτρο ή αν θα «μετακινηθεί» στην οθόνη της συσκευής.

Θα πρέπει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες και πρακτικά, μέχρι την ανακοίνωση της συσκευής, είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν. Κατά το πρόσφατο παρελθόν αντίστοιχες φήμες θέλουν τη συσκευή να έχει πάχος μόλις 6,1 χιλιοστών, να διαθέτει επανασχεδιασμένο σύστημα κεραίας και να μην έχει υποδοχή για ακουστικά.

Επιπλέον, φήμες θέλουν την ύπαρξη και μίας νέας συσκευής, με την ονομασία iPhone 7 Plus, η οποία θα ενσωματώνει premium χαρακτηριστικά, κάμερα dual lens και υποστήριξη Smart Connector για χρήση πρόσθετων πληκτρολογίων κατά τα πρότυπα του iPad Pro.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons