Η Facebook φέρνει τον Messenger για web browsers

by George Polyzos • On 11-04-2015 • AT 7:14 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

zuckerberg-messenger

Η Facebook αποφάσισε να πλαισιώσει την εφαρμογή Messenger για φορητές συσκευές με μία έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε desktop και laptop μέσω του web browser του χρήστη.

Η νέα έκδοση του Messenger θα είναι διαθέσιμη στο Messenger.com όπου τα μέλη του Facebook θα μπορούν να κάνουν login με τα στοιχεία εισόδου που χρησιμοποιούν και στη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω του Messenger.com οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο σύνολο των επαφών τους από το Facebook, όπως επίσης και στις παλαιότερες συνομιλίες τους. Η υπηρεσία θα προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων και κλήσεων βίντεο, αποστολή ηχογραφημένων μηνυμάτων, ομαδικές συζητήσεις, ενώ εφικτή θα είναι και η εναλλαγή κατά τη διάρκεια μία συνομιλίας σε διάφορες πλατφόρμες (Android, iOS,  Windows Phone).

Σύμφωνα με τη Facebook, η εφαρμογή Messenger έχει προσελκύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 600 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Facebook στο Re/code, το Messenger.com απευθύνεται στους χρήστες που επιθυμούν μία υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων χωρίς τους περισπασμούς των υπόλοιπων υπηρεσιών του Facebook, δηλαδή το Messenger.com φέρνει το messaging στο επίκεντρο.

Στις ίδιες δηλώσεις αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία δεν έχει σχέδια δημιουργίας standalone εφαρμογής του Messenger για desktop συστήματα, αντίθετα προβλέπεται η υπηρεσία να διατηρήσει τον Web χαρακτήρα της.

Όπως τονίστηκε, αυτό έγινε ήδη μία φορά στη mobile εκδοχή του Messenger, όταν απαιτήθηκε από τους χρήστες να εγκαταστήσουν μία ξεχωριστή εφαρμογή στη συσκευή τους, και δεν υπάρχει προς το παρόν πρόθεση να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και για τα desktop και laptop συστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons