Η Ericsson συμπληρώνει 35 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 24-03-2015 • AT 10:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ericsson_hq

H Ericsson Hellas ολοκλήρωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 35 ετών, η Ericsson έχει να επιδείξει πολλές πρωτιές όπως: την πρώτη κλήση κινητών επικοινωνιών που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα το 1993, την πρώτη βίντεο-κλήση που έγινε στη χώρα καθώς και μια από τις πρώτες που πραγματοποιήθηκαν στην Ευρώπη το 2005, αλλά και την πρώτη παγκοσμίως end to end λύση IPTV για δίκτυο σταθερών επικοινωνιών το 2009.

Από την ίδρυση της στην Ελλάδα το 1979, η Ericsson Hellas συνεργάστηκε για  την ψηφιοποίηση του εθνικού δικτύου σταθερών επικοινωνιών, κυριολεκτικά έφερε τις κινητές επικοινωνίες στην Ελλάδα κατασκευάζοντας τα δυο πρώτα δίκτυα κινητών επικοινωνιών στη χώρα και συνέχισε με  το 3G και τώρα το 4G. Σήμερα η Ericsson επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολύπλοκων έργων ΙΤ και System Integration για μεγάλους πελάτες και τη Δημόσια Διοίκηση, όπως ο πρόσφατος εκσυγχρονισμός του Εθνικού Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112.

Charlotte Wranberg

Με αφορμή τον εορτασμό των 35 ετών, η Ericsson διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων τόσο για τους εργαζομένους όσο και για πελάτες, συνεργάτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Η κύρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης Βορρέ, έναν χώρο που φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα γλυπτών, κατασκευών και ζωγραφικής Ελλήνων καλλιτεχνών του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα, και προσέλκυσε πάνω από 100 υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο των Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Ericsson στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκαν με τη φύτευση 200 δενδρυλλίων, ένα για κάθε προσκεκλημένο στο Πεντελικό Όρος, από εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας.

[Δ.Τ. Ericsson]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons