Η Epson παρουσιάζει τον SureColor SC-P5000 με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων

by George Polyzos • On 21-01-2017 • AT 9:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Digital Imaging

Η Epson ανακοίνωσε το λανσάρισμα του εκτυπωτή 17 ιντσών SureColor SC-P5000, που έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων, έργων τέχνης και φωτογραφίας.

Ο SureColor SC-P5000 έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αντικαταστήσει το δημοφιλές μοντέλο Stylus Pro 4900 και να συμπληρώσει τη σειρά SureColor με μελάνι HDX, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα SC-P7000 (24 ιντσών) και SC-P9000 (44 ιντσών).

Διατίθεται σε δύο επιλογές: η μία με σετ μελανιών που περιλαμβάνει το βιολετί για έλεγχο τυπογραφικών δοκιμίων pre-press για διαφημιστές, κατασκευαστές και σχεδιαστές, ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια των χρωμάτων σε συσκευασίες, υλικά μάρκετινγκ και εταιρικά υλικά, ενώ η άλλη περιλαμβάνει το σετ μελανιών LLK και απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους και καλλιτέχνες που επιθυμούν να αποτυπώνουν τις λεπτομέρειες, τα χρώματα και την αντίθεση των αρχικών έργων τους με απόλυτη τελειότητα.

Ο SC-P5000 προσφέρει μια σειρά νέων δυνατοτήτων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ή εμπλουτιστεί με βελτιώσεις ώστε να διασφαλίζουν αξιόπιστη καθημερινή λειτουργία και ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων συντήρησης. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα νέα καλύμματα και μέσα σφράγισης για τον περιορισμό της διείσδυσης σκόνης, ο βελτιωμένος αυτόματος έλεγχος ακροφυσίων και η διαδικασία καθαρισμού με οδηγίες.

Η χρωματική ακρίβεια αντιστοιχεί μόνο με την ποιότητα εκτύπωσης του SC-P5000, ο οποίος χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης της Epson για τη δημιουργία εκτυπώσεων υψηλής ανάλυσης με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Το μέγεθος των σταγονιδίων 3,5 pl και η ανάλυση 2.880×1.440 dpi διασφαλίζουν ευκρινή και λεπτομερή αποτελέσματα, ενώ τα μελάνια Ultrachrome HDX προσφέρουν πολύ βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο φως.

Ο SC-P5000 ταιριάζει χωρίς πρόβλημα σε οποιαδήποτε ροή εργασιών ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων και μπορεί να συνοδεύεται από SpectroProofer για αυτοματοποιημένο έλεγχο τυπογραφικών δοκιμίων. Ο νέος εκτυπωτής υποστηρίζεται από όλους τους σημαντικούς προμηθευτές RIP και λογισμικού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons