Η Epson παρουσίασε τη νέα σειρά εκτυπωτών με Ink Tank System

by George Polyzos • On 28-05-2015 • AT 9:09 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Epson_ITS Launch Event_C

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα νέα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών Ink Tank System, με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, χάρη στα οποία οι «αποστρατεύονται» οι φύσιγγες μελανιών.

Οι νέες προσθήκες της επιτυχημένης σειράς ITS, είναι ιδανικές για εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος, μειωμένο έως και 90% ανά σελίδα, συγκριτικά με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και διατίθενται με μελάνια ικανά να καλύψουν τις ανάγκες δύο ετών.

Τα νέα μοντέλα που καλύπτουν πληθώρα αναγκών, από οικιακές εκτυπώσεις, έως μικρά γραφεία, παρουσιάστηκαν την Τρίτη 26 Μαΐου, σε ειδική εκδήλωση της Epson, με τη «βοήθεια» του Roy Lichtenstein. Τα έργα και η τεχνοτροπία του αμερικανού καλλιτέχνη επιστρατεύτηκαν προκειμένου να μεταφέρουν στους καλεσμένους με τρόπο δημιουργικό και ευφάνταστο, την τεχνολογία σταγονιδίων κατ’ απαίτησης, των κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo, που χρησιμοποιούν οι Ink Tank System εκτυπωτές της Epson.

all_rufus2mdx-10-

Χάρη στην τεχνολογία των κεφαλών εκτύπωσης υψηλής απόδοσης, Micro Piezo, οι νέοι εκτυπωτές ITS προσφέρουν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, μειωμένο κόστος και απόλυτη ξεγνοιασιά με την εγγύηση της Epson.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να δουν πως η Epson, με τα καινούργια μοντέλα εκτυπωτών ITS, «αποχαιρετά» τις φύσιγγες μελανιών καθώς τα νέα μοντέλα έχουν μελάνια αρκετά για την εκτύπωση έως 12.000 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων, ενώ απόλαυσαν προσαρμογές και εκτυπώσεις έργων του Roy Lichtenstein.

Τα νέα μοντέλα L130, L220, L310, L365, L455 και L565 μπορούν να εκτυπώσουν τον αριθμό των 6.500 έγχρωμων και 4.000 ασπρόμαυρων σελίδων με χρήση αποκλειστικά και μόνο των μελανιών που περιλαμβάνει η συσκευασία τους, εξοικονομώντας έως και 90% του κόστους καθημερινής εκτύπωσης.

all_rufus2mdx-13-

Στη σειρά περιλαμβάνονται μοντέλα με Wi-Fi Direct για ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο (L455, L565), δυνατότητες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ (L565) και μια μεγάλη οθόνη LCD με υποδοχή κάρτας SD για εύκολη εκτύπωση χωρίς υπολογιστή (L455). Επίσης, για οικιακή χρήση, τα μοντέλα L310, L365 και L455 διαθέτουν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρων μελανιών, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση ασπρόμαυρης εκτύπωσης στις 12.000 σελίδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons