Η Epson ανανεώνει τη σειρά εκτυπωτών Ink Tank System

by George Polyzos • On 13-11-2016 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

epson-its-l386

Η Epson ανακοίνωσε τα πιο πρόσφατα προϊόντα της σειράς εκτυπωτών Ink Tank System (ITS): L382, L386, L486, με βελτιωμένες ταχύτητες και νέα λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια.

Οι βελτιώσεις αυτές συμβάλλουν στην αναβάθμιση αυτών των εκτυπωτών, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια οικονομική λύση για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

epson-its-l382

Οικογένειες, σπουδαστές και χρήστες μικρών γραφείων σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι από αυτούς τους εύχρηστους και εξαιρετικά χαμηλού κόστους εκτυπωτές. Το πρωτοποριακό σύστημα δοχείων μελανιών Ink Tank System πολύ υψηλής χωρητικότητας εξαλείφει την ανάγκη για φύσιγγες, απελευθερώνοντας το χρήστη από τις αγορές φυσίγγων και την αντικατάσταση τους. Οι εκτυπωτές ITS παρέχονται με ένα πλήρες πακέτο φιαλιδίων μελανιών συν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρου μελανιού, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να εκτυπώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 ασπρόμαυρων σελίδων και των 6.500 έγχρωμων σελίδων2, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

epson-its-l382_b

Η καθημερινή χρήση των εκτυπωτών ITS είναι εύκολη και αξιόπιστη, με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας που παρέχονται γρήγορα χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης ISO των 10 σελ./λεπτό . Η πλήρωση και η επαναπλήρωση του εξειδικευμένου δοχείου μελανιού γίνεται επίσης απλά, αφού τα φιαλίδια μελανιών της Epson έχουν σχεδιαστεί με ακροφύσιο που δεν στάζει και ξεκάθαρες ετικέτες. Οι εκτυπωτές ITS συνοδεύονται επίσης από εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών, μέσω ενεργοποίησης ή 30.000 σελίδων, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.

Οι εκτυπωτές ITS (L382, L386, L486) είναι διαθέσιμοι από τον Νοέμβριο του 2016, στην τιμή των 189, 215 και 265 ευρώ αντίστοιχα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons