Η εφαρμογή mytaxi διαθέσιμη σε Ιρλανδία και Λονδίνο

by George Polyzos • On 19-03-2017 • AT 11:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης και κράτησης ταξί mytaxi θα δραστηριοποιείται σε Ιρλανδία και Λονδίνο.

Το mytaxi ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αγορές της Ιρλανδίας και του Λονδίνου, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης του με την Hailo, την κορυφαία εφαρμογή για ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούλιο του 2016. Με την επέκταση του αυτή, το mytaxi εδραιώνει την παρουσία του στη διεθνή αγορά μεταφορών και ενισχύει τη θέση του ως κορυφαία εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης ταξί στην Ευρώπη.

Από σήμερα και στο εξής, οι χρήστες του mytaxi από την Ελλάδα αλλά και από όλη την Ευρώπη θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική κλήση και κράτηση των διάσημων “Black Cabs” στην αγγλική πρωτεύουσα με ένα μόνο “κλικ”. Περισσότεροι από 17.000 οδηγοί από το Λονδίνο έχουν ήδη εγγραφεί στο mytaxi. Στην Ιρλανδία, το mytaxi διαθέτει στόλο με περισσότερους από 10.000 οδηγούς.

Το mytaxi προσφέρει το μεγαλύτερο στόλο οδηγών ταξί στις δύο αγγλόφωνες χώρες και είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές δημοφιλείς πρωτεύουσες της Ευρώπης. Εκτός από το Λονδίνο και το Δουβλίνο, οι χρήστες του mytaxi μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια εφαρμογή για να καλέσουν ταξί στη Ρώμη, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη, τη Βιέννη, τη Βαρσοβία, τη Στοκχόλμη και τη Λισαβόνα. Όπως δήλωσε ο Andrew Pinnington, Διευθύνων Σύμβουλος της mytaxi, «έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους χρήστες μας την υπηρεσία mytaxi, σε περισσότερες από 50 ευρωπαϊκές πόλεις σε εννέα – και σύντομα δέκα – χώρες».

Το Φεβρουάριο του 2017, η mytaxi ανακοίνωσε την εξαγορά του Taxibeat, της κορυφαίας εφαρμογής ταξί στην Ελλάδα. Κατά τους προσεχείς μήνες, το Taxibeat θα ενοποιηθεί με την πλατφόρμα της mytaxi και θα μετονομαστεί σε mytaxi αργότερα μέσα στο έτος. Η Ελλάδα θα είναι η δέκατη Ευρωπαϊκή χώρα, όπου οι χρήστες μπορούν να καλέσουν το mytaxi μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής.

«Έχουμε πολύ φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για το τρέχον έτος και προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με ποικίλους τρόπους, είτε αυτό είναι μέσω οργανικής ανάπτυξης, εταιρικών σχέσεων ή περαιτέρω συγχωνεύσεων και εξαγορών», σχολίασε ο Andrew Pinnington.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons