Η devolo λανσάρει το WiFi Nano USB stick για κάθε είδους υπολογιστή

by George Polyzos • On 08-12-2015 • AT 5:56 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

dLAN_WiFiac_USB_stick_Image_Sofa_

Η devolo παρουσίασε το WiFi Nano USB stick, έναν πρακτικό προσαρμογέα nano USB που προσφέρει μια γρήγορη και οικονομική λύση για αναβάθμιση και σε παλιούς υπολογιστές.

Οι εποχές, όπου ένας υπολογιστής ήταν ήδη ξεπερασμένος, πριν ακόμη τον βάλουμε σπίτι μας μετά την αγορά του έχουν ευτυχώς περάσει. Παρ ‘όλα αυτά, ακόμη και ο πιο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός hardware μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή στα όρια των επιδόσεών του.

Η διαδικασία αναβάθμισης ειδικά αν μιλάμε για φορητούς υπολογιστές και MacBooks πολλές φορές παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Η devolo προσφέρει τώρα με το devolo WiFi Stick ac έναν απλό, βολικό και οικονομικό τρόπο για την αναβάθμιση του WiFi σε laptop, MacBook ή PC.

Με την plug and play εγκατάστασή του είναι έτοιμο για χρήση σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows μέσα σε λίγα λεπτά ενώ οι απαραίτητοι drivers εγκαθίστανται αυτόματα. Όσοι διαθέτουν Mac ή MacBook μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τους απαραίτητους drivers μέσα από την ιστοσελίδα της devolo.

Το nano-sized USB stick είναι τόσο μικρό που ουσιαστικά είναι σαν να ενσωματώνεται ολοκληρωτικά σε μια ελεύθερη θύρα USB. Είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές, δεδομένου ότι μπορεί να παραμείνει μόνιμα τοποθετημένο στη θύρα αφού ακόμη και με συχνή χρήση δεν υπάρχει κίνδυνος ζημίας του.

dLAN_WiFiac_USB_stick

Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, μπορεί να τοποθετηθεί και σε PC ή Mac που δεν διαθέτουν καμία λειτουργία ασύρματου LAN ή υποστηρίζουν παλαιότερα πρότυπα ασύρματης δικτύωσης. Έτσι, κάθε υπολογιστής μπορεί να γίνει όχι απλά πιο γρήγορος, αλλά και πιο ευέλικτος. Να σημειώσουμε ότι το USB stick μπορεί να αφαιρεθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Το devolo WiFi stick ac επιταχύνει το WiFi σε παλαιότερης τεχνολογίας PCs, Macs ή και laptops φτάνοντας μέχρι και τα 433 Mbps. Για τη μετάδοση δεδομένων χρησιμοποιεί τις συμπαγείς διαστάσεις του και την εξαιρετικά αποτελεσματική κεραία που εκπέμπει στα 5 GHz.

Αυτή η ζώνη συχνοτήτων, σε αντίθεση με τις συχνότητες των 2.4 GHz WiFi, έχει πολύ μικρότερη συσσώρευση δεδομένων με αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της απόδοσης και της σταθερότητας.

Το devolo WiFi stick ac είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 29.90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons