Η Dell παρουσίασε την ευρύτερη στρατηγική της για την Ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 01-04-2015 • AT 4:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Dell_event_a

Η Dell παρουσίασε την ευρύτερη στρατηγική και την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελληνική αγορά και τις δυνατότητες πρόσβασης στις τεχνολογίες της Dell των καταναλωτών και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Η ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ετήσιας εκδήλωσης αναγνώρισης των συνεργατών της Dell στην Ελλάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόγραμμα συνεργατών Dell PartnerDirect μετρά 8 χρόνια στην ελληνική αγορά και διαθέτει πλέον ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών.

Στο εν λόγω δίκτυο ανήκουν ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας, διανομείς και μεταπωλητές, οι οποίοι σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία της εταιρείας σε επιλεγμένα δίκτυα λιανικής, προσφέρουν στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, πρόσβαση σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων για τις απαιτήσεις τελικών καταναλωτών, εργαζομένων και επαγγελματιών, αλλά και υποδομές πληροφορικής για επιχειρήσεις και οργανισμούς οποιασδήποτε κλίμακας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε η κ. Anja Monrad, Executive Director & General Manager, Dell Central & Eastern Europe, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την ανάπτυξή μας τόσο στην περιοχή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα, ακολουθώντας την ίδια εταιρική στρατηγική με εστίαση στην ανάπτυξή μας μέσω του καναλιού των συνεργατών μας».

Dell_event_c

«Στην Dell παρέχουμε σήμερα λύσεις για κάθε ανάγκη, από αυτές των μικρών μαθητών έως εκείνες των μεγαλύτερων data centers. Ως μια πραγματικά διεθνής εταιρεία, βρισκόμαστε σήμερα σε μεγάλες εταιρείες και κυβερνητικούς οργανισμούς, σε εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις και χιλιάδες σχολικές τάξεις, αλλά και εξυπηρετώντας χιλιάδες επαγγελματίες σε κάθε κλάδο. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος Dell PartnerDirect, χιλιάδες συνεργάτες καναλιού και καταστήματα λιανικής διαθέτουν πρόσβαση στις λύσεις και τα προϊόντα της Dell», προσέθεσε η κ. Monrad.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. David Spruyt, Regional Distribution Sales Director, Dell Central & Eastern Europe, ο οποίος ανέφερε ότι «Ένα σημαντικό μέρος των συστημάτων της Dell διακινείται σήμερα από τους διανομείς μας, οι οποίοι έχοντας πρόσβαση σε ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, είναι σε θέση να καλύπτουν ταχύτατα οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Με μια σειρά σπουδαίων καινοτομιών διαθέτουμε σήμερα μια προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Μια πλήρη σειρά φορητών υπολογιστών με μοντέλα για επιχειρήσεις ή οικιακούς καταναλωτές. Σε αυτά ανήκουν η νεότερη γενιά συστημάτων 2-σε-1 και η εντυπωσιακής σχεδίασης και επιδόσεων σειρά XPS. Στη σειρά XPS ανακοινώσαμε πρόσφατα τη διάθεση του κορυφαίου νέου μοντέλου μας Dell XPS 13 το οποίο έλαβε πολλές διεθνείς βραβεύσεις.
  • Λύσεις που προάγουν την παραγωγικότητα για επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπως τα εξαιρετικά μικρού μεγέθους συστήματα client Dell OptiPlex Micro.
  • Λύσεις σταθμών εργασίας Dell Precision σε μορφές tower, rack και laptop που μπορούν να ικανοποιήσουν τις πλέον απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές λογισμικού.

Τα προϊόντα μας καλύπτονται από τις βραβευμένες υπηρεσίες υποστήριξης Dell ProSupport, μέσω των οποίων η Dell εξασφαλίζει στους πελάτες της υποστήριξη σε επίπεδο ανάλογο με τις ανάγκες τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για οποιαδήποτε βλάβη ή αστοχία».

Από την πλευρά του ο κ. Πάνος Κανελλόπουλος, Enterprise Solutions Lead της Dell για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα παρουσίασε επίσης μια συνοπτική εικόνα των προτάσεων της Dell για το χώρο των υποδομών πληροφορικής. Στον χώρο αυτό η Dell διαθέτει μια ευρεία σειρά Dell PowerEdge servers, συστήματα storage και networking αλλά και converged λύσεις ΙΤ. Σε συνδυασμό με τις λύσεις Dell Software στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων, διαχείρισης συστημάτων και υποστήριξης προηγμένων  εφαρμογών virtualization και cloud, η Dell υποστηρίζει τις απαιτήσεις υποδομών πληροφορικής για εταιρίες κάθε κλίμακας.

Dell_event_d

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Dell ανακοίνωσε και για την ελληνική αγορά το πρόγραμμα Dell ProSupport Plus, για υπολογιστές και tablets, την πρώτη – στον τομέα της – λύση για προληπτική, προγνωστική και αυτοματοποιημένη υποστήριξη.

Σήμερα, για την πλειοψηφία των προϊόντων της στην Ελλάδα, η Dell παρέχει κατ’ ελάχιστον 2 χρόνια εγγύηση με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη, ενώ σε επιχειρησιακά συστήματα, οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης διατίθενται με απόκριση έως και 2 ώρες από την αναφορά του συμβάντος.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα αναφέρθηκε στη θετική πορεία των οικονομικών επιδόσεων της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, όπου καταγράφηκε αύξηση των εσόδων κατά το 2014, ενώ ανάλογη είναι η πορεία και για τους πρώτους μήνες του 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons