Η Dell EMC επεκτείνει την κοινή εμπειρία χρήσης στη Σειρά SC

by George Polyzos • On 02-01-2017 • AT 11:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Dell EMC ανακοινώνει προηγμένες δυνατότητες για τα συστήματα αποθήκευσης της Σειράς SC, που ανήκουν στη μεσαία κατηγορία της αγοράς storage, μέχρι πρότινος γνωστά με το όνομα Compellent.

Μια κεντρική αρχή της στρατηγικής του χαρτοφυλακίου της Dell EMC, είναι να προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο δυνατό εύρος επιλογών και ευελιξίας, ανεξαρτήτως του προβλήματος που επιδιώκουν να επιλύσουν. Η Dell EMC επεκτείνει, με γρήγορους ρυθμούς, καίριες δυνατότητες του Dell EMC software, με στόχο να συμπεριλάβει και τη Σειρά SC, με τρόπο που να επιτρέπει στους πελάτες να συνδυάζουν προϊόντα και υπηρεσίες αποθήκευσης από την Dell και την EMC που υπάρχουν στις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα αξιοποιούν το πλεονέκτημα της κοινής εμπειρίας χρήσης, μέσα από ένα κοινό περιβάλλον διαχείρισης αποθήκευσης, κοινά χαρακτηριστικά προστασίας δεδομένων και δυνατότητες φορητότητας.

Η ενσωμάτωση περιλαμβάνει διαχείριση αποθήκευσης, προστασία δεδομένων και φορητότητα.

Η Dell EMC έχει προχωρήσει στην επέκταση της κάλυψης των παρακάτω λύσεων software και hardware, για τα αποθηκευτικά συστήματα της Σειράς SC:

Διαχείριση αποθήκευσης και φορητότητα

• Σουίτα Dell EMC ViPR: αποτελείται από το ViPR Controller και το ViPR Storage Resource Management (SRM) και παρέχει αυτοματοποιημένη διερεύνηση και ανάληψη δράσης, σχεδιασμένη για ετερογενείς συστοιχίες αποθήκευσης.
• Τεχνολογία Dell EMC Intelligent Data Mobility (IDM): επιτρέπει ομαλή και ενιαία μετάβαση σε νεότερα συστήματα σε καθορισμένo, ανάλογο ρυθμό.
• Dell EMC PowerPath software: υψηλής απόδοσης multipath software που αυτοματοποιεί τη διαχείριση της διαδρομής των δεδομένων, της επαναφοράς από σφάλμα και της επανάκτησης, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί την εξισορρόπηση του φόρτου και διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών, αλλά και την απόδοση, σε αντίθεση με τις περισσότερες εγγενείς λειτουργείες των λειτουργικών συστημάτων οι οποίες περιλαμβάνουν πολλαπλές διαδρομές (MPIO).
• Συστήματα Dell EMC VPLEX: παρέχουν συνεχή διαθεσιμότητα και φορητότητα δεδομένων, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία για όλες τις κρίσιμες εφαρμογές, προσφέροντας πλέον, διπλάσια απόδοση, οικονομική λύση All-Flash και πλήρη υποστήριξη για τη Σειρά SC.
• Τεχνολογία Dell EMC CloudArray: αποθήκευση ενοποιημένη με το cloud, που επεκτείνει τα τοπικά αποθηκευτικά συστήματα μέσω οικονομικής αύξησης της χωρητικότητας στο cloud.

Προστασία δεδομένων

• Συστήματα Dell EMC Data Domain: Σύμφωνα με την IDC, η EMC, πριν την ένωσή της με την Dell, βρισκόταν στην 1η θέση στα εξειδικευμένα συστήματα λήψης αντιγράφων ασφαλείας (Purpose Built Backup Appliance)[i] , παρέχοντας πρωτοποριακή απόδοση και αποτελεσματικότητα, για de-duplicated backup και ανάκτηση δεδομένων σε συστήματα της Σειράς SC.
• Dell EMC Data Protection Suite for Backup με τεχνολογίες Avamar και NetWorker: παρέχει υψηλής απόδοσης backup και ανάκτηση για συστήματα της σειράς SC, περιλαμβάνοντας de-duplication backup σε Data Domain, backup σε δίσκο, backup σε ταινία και μακράς διάρκειας διατήρηση στο cloud, καθώς και ολοκληρωμένη παρακολούθηση backup, ανάλυση και αναφορά.
• Dell EMC RecoverPoint for Virtual Machines: μια απλή και αποδοτική λύση για επαναφορά λειτουργιών μετά από καταστροφικό συμβάν, για εφαρμογές virtualized, σε περιβάλλοντα VMware.

Διαθεσιμότητα

Η σειρά προϊόντων διαχείρισης αποθήκευσης, προστασίας δεδομένων και φορητότητας της Dell EMC, που αναφέρονται παραπάνω, είναι άμεσα διαθέσιμη για τη Σειρά SC, εκτός από τα ViPR SRM και PowerPath, η υποστήριξη των οποίων αναμένεται μέχρι το τέλος του 2016.

[Δ.Τ. Dell EMC]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons