Η D-Link λύνει προβλήματα της εξωτερικής παρακολούθησης

by George Polyzos • On 20-02-2016 • AT 10:38 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

DCS-6517_A1_Image-H(Front) copy

Η D-Link επεκτείνει τη σειρά λύσεων παρακολούθησης εξωτερικών χώρων με ένα μοντέλο κάμερας στα 5 Megapixel, το οποίο προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα βίντεο, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Η DCS-6517 5 Megapixel Varifocal Outdoor Dome Network κάμερα αποτελεί μία λύση παρακολούθησης και ασφάλειας με εξαιρετική ευκρίνεια, ιδανική για επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζεται να καταγράφουν συμβάντα σε μεγάλους, ανοιχτούς χώρους.

Η κάμερα χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα προοδευτικής σάρωσης CMOS στα 5 Megapixel προσφέροντας βίντεο υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, με καταγραφή κάθε λεπτομέρειας. Χρήσιμη για επιχειρήσεις που επιθυμούν την αναγνώριση προσώπων και αριθμών πινακίδων. Η ιδιότητα αυτή καθιστά την κάμερα απαραίτητη σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Πρόκειται για μια κάμερα που μπορεί να λειτουργεί ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού και δυσμενών καιρικών φαινομένων, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Η τεχνολογία Wide Dynamic Range εξουδετερώνει τον ελαττωματικό φωτισμό για να αποτραπεί η υπερβολική έκθεση σε έντονο ηλιακό φως και προσφέρει καθαρές εικόνες με τη σωστή αναλογία αντίθεσης, ακόμη και για θέματα με οπίσθιο φωτισμό ή όταν υπάρχει σκίαση. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα IR LED φωτισμού αποτυπώνουν λεπτομερή βίντεο σε σκοτεινές περιοχές σε εύρος έως 20 μέτρα για αξιόπιστη επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο.

DCS-6517_A1_Image-L(Side) copy

Για να λειτουργήσει στις πιο απαιτητικές συνθήκες εξωτερικής παρακολούθησης, η κάμερα διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό, συμβατό με τα βιομηχανικό πρότυπο για προστασία από βανδαλισμούς (IK10) και αδιάβροχη προστασία (IP66), καθώς και ειδική ηλιοπροστασία.

Η κάμερα έχει σχεδιαστεί στη φιλοσοφία all-in-one προσφέροντας ευέλικτη εγκατάσταση σε μια μεγάλη γκάμα υπαίθριων χώρων και καταστάσεων, όπως σε ένα τοίχο ή μία οροφή απέναντι από parking αυτοκινήτων, αποθήκη ή ανοιχτό χώρο.

Η 5 Megapixel Varifocal Outdoor Dome Network κάμερα (DCS-6517) αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο πρόγραμμα Smart Installer της D-Link.

[Δ.Τ. D-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δηλαδή ποιά προβλήματα λύνει;

Top

Show Buttons
Hide Buttons