Η D-Link επεκτείνει την σειρά Smart Switch

by George Polyzos • On 15-04-2016 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Office-Internet

Η D-Link ανακοίνωσε ότι προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, χαρακτηριστικά έξυπνου switching, καταργώντας την ανάγκη ολικής αναμόρφωσης δικτύου.

Πιο αναλυτικά, η D-Link επεκτείνει την οικογένεια προϊόντων Smart Switch, παρουσιάζοντας το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch (DXS-1100-10TS). Ένα switch, που είναι εύκολο στη διαχείριση και την εγκατάσταση και στοχεύει στην αύξηση του εύρους ζώνης του δικτύου των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (SMBs), ενώ αποτελεί και την πιο προσιτή λύση 10 Gigabit της D-Link.

Η σειρά Smart Switch της D-Link προσφέρει μια εύκολη λύση για επιχειρήσεις, με διαισθητική και ευέλικτη δυνατότητα διαχείρισης δικτύου. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, επιτρέπουν την αυτοματοποίηση της ιεράρχησης των δεδομένων, την διαχείριση του εύρους ζώνης αλλά και την ενεργοποίηση διορθωτικών κινήσεων για προβλήματα του δικτύου.

Πολλές επιχειρήσεις την σημερινή εποχή είναι αντιμέτωπες με μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων και αυξημένες απαιτήσεις δικτύου. Το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch προσφέρει τα πλεονεκτήματα της συνδεσιμότητας 10 Gb, για μεγαλύτερη απόδοση μέσω μιας απλής αναβάθμισης.

DLink-DXS-1100-10TS_A1_Image L(Side)

Το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν μια αποτελεσματική επιλογή για την ακμή του δικτύου, προσφέροντας συνδεσιμότητα 10Gb. Χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα καλωδίωση Cat6, το switch προσφέρει ακόμη καλύτερα ποσοστά στην σχέση απόδοσης τιμής, με παράλληλα μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση του.

Διακρίνεται επίσης για τη βελτιωμένη διαχείριση κατανάλωσης ρεύματος, μέσω της τεχνολογίας D-Link Green. Οι Smart ανεμιστήρες λειτουργούν στην κατάλληλη ταχύτητα ώστε να δροσίζεται η συσκευή, αλλά παράλληλα να εξοικονομείται ενέργεια όποτε κρίνεται απαραίτητο. Οι απενεργοποιημένες θύρες επίσης απενεργοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως και τα υπόλοιπα Smart Switches της D-Link, το 10-Port 10 Gigabit Ethernet Smart Switch μπορεί να διαχειριστεί μέσω διαισθητικών εργαλείων και της web σελίδας διαχείρισης της συσκευής.

[Δ.Τ. D-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons