Η D-Link ανακοινώνει τον Central WiFiManager

by George Polyzos • On 31-03-2015 • AT 9:22 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

CWM_100_main

Η D-Link ανακοίνωσε τον Central WiFiManager, ένα δωρεάν εργαλείο software που διαχειρίζεται έως και 500 access points σε διαφορετικά δίκτυα μέσω cloud.

Το ειδικά κατασκευασμένο Wireless Controller Software, σχεδιάστηκε ώστε να δίνει στους συνεργάτες της D-Link στο κανάλι τη δυνατότητα της εύκολης και αποτελεσματικής διαχείρισης και επιτήρησης του δικτύου, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται.

Το συγκεκριμένο cloud εργαλείο προσφέρεται δωρεάν και λειτουργεί με επιλεγμένα access points (APs) της D-Link. Μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 500 APs μέσω ενός ασφαλούς portal, με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, καθώς λειτουργεί ως υπηρεσία cloud για τους χρήστες.

Εκτός από την επιτήρηση ολόκληρου του ασύρματου δικτύου σε πραγματικό χρόνο, το D-Link Central WiFiManager περιλαμβάνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών πρόσβασης, ασφάλειας, βελτιστοποίησης και ελέγχου.

Η βελτιστοποίηση δικτύου επιτυγχάνεται  μέσω του αυτόματου ελέγχου των καναλιών και της ισχύος, αλλά και μέσω της προηγμένης βελτιστοποίησης του εύρους ζώνης και του band steering. Η ασφάλεια είναι δεδομένη, χάρη στην υποστήριξη της τοπικής βάσης δεδομένων, του εξωτερικού RADIUS server, του LDAP και των διαφορετικών τύπων ελέγχου ταυτότητας Wi-Fi, ενώ ο έλεγχος πρόσβασης χρηστών προϋποθέτει ότι μόνο πιστοποιημένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες.

Η αρχιτεκτονική πολλαπλών χρηστών προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης σε πολλαπλά επίπεδα, καθιστώντας εύκολη την ανάθεση ρόλων για την διαχείριση πολλαπλών τοποθεσιών. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στο συνεργάτη της D-Link να διαχειρίζεται και να επιτηρεί τα APs σε όλους τους πελάτες του, ενώ οι ιδιοκτήτες μπορούν να βλέπουν μόνο το τοπικό τους δίκτυο. Αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, ενισχύεται μέσω του NAT pass through, το οποίο σημαίνει ότι ο controller μπορεί να διαχειριστεί APs που βρίσκονται πίσω από ένα router ή ένα firewall.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα, είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης ενός AP και η μεταφόρτωση του αρχείου διαμόρφωσης σε πολλαπλά APs. Επιπλέον, παρέχονται ακριβείς και οπτικοποιημένες αναφορές χρήσης, όλες μέσω ενός περιβάλλοντος εργασίας που υποστηρίζει διαφορετικές γλώσσες.

[Δ.Τ. D-Link]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons