Η Cyta λανσάρει τις επιλογές Cyta in One

by George Polyzos • On 10-02-2016 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

mobile phones

Η Cyta ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου «Cyta in One», που προεπιλέγει και προτείνει τους τρεις δημοφιλέστερους συνδυασμούς Κινητής, Σταθερής και Internet που απαντούν σε διαφορετικές χρήσεις και ανάγκες.

Τα Cyta in One αποτελούν έτοιμες επιλογές από την γκάμα υπηρεσιών, ταχυτήτων Internet, προγραμμάτων χρόνων ομιλίας, sms και data που προσφέρει η εταιρεία. Ακόμη, ενσωματώνουν εξαρχής όλα τα συνδυαστικά προνόμια και όλες τις εκπτώσεις από την εταιρεία, με αποτέλεσμα να διατίθενται σε συμφέρουσες τιμές.

Πέραν των προτεινόμενων, έτοιμων συνδυασμών οι πελάτες της Cyta μπορούν να φτιάξουν το δικό τους Cyta in One ή να προσθέσουν επιπλέον υπηρεσίες, όπως δεύτερο συμβόλαιο Κινητής από 4 ευρώ/μήνα καθώς και να αναβαθμίσουν σε VDSL με 6 ευρώ/μήνα.

Επίσης, τα Cyta in One μπορούν να συνδυαστούν και με την καινοτόμο εφαρμογή Cyta 4U με μόλις 1 ευρώ/μήνα. Πρόκειται για άλλη μία ιδιαιτερότητα της Cyta με την οποία οι πελάτες της χρησιμοποιούν το κινητό τους συγχρόνως και ως σταθερό. Χωρίς επιπλέον κόστος οι χρήστες μπορούν να δέχονται τηλεφωνήματα του σταθερού τους στο κινητό τους, ή να καλούν από το κινητό τους χρησιμοποιώντας χρόνο ομιλίας του σταθερού τους.

Η εφαρμογή Cyta 4U, με την οποία η επικοινωνία του σπιτιού «μπαίνει» στο κινητό και πάει παντού, είναι διαθέσιμη μέσω App Store ή Google Play και αφορά αποκλειστικά πελάτες Cyta. Ως συνδυαστική υπηρεσία στα Cyta in One διατίθεται και το ψυχαγωγικό πακέτο της υπηρεσίας Τηλεόρασης με 6 ευρώ/μήνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons