Η Cyta ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της καρτοκινητής

by George Polyzos • On 16-06-2016 • AT 10:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

smartphone-users-02

Η Cyta ανακοίνωσε την επέκταση της επιχειρηματικής της δράσης στην Ελλάδα με την είσοδό της στην αγορά της καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Πιο αναλυτικά, οι πελάτες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα απόκτησης κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας με το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ από τα χιλιάδες σημεία διάθεσης που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά σε όλη τη χώρα, ακόμη και στη νησιωτική Ελλάδα.

Επίσης, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των προσωποποιημένων προϊόντων με βάση την οποία ο πελάτης προσαρμόζει το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες της επικοινωνίας του, η Cyta Καρτοκινητή προσφέρει πλήθος πακέτων, ομιλίας, SMS και data, που ξεκινούν από 3 ευρώ.

Οι πελάτες της Cyta Καρτοκινητής «όσο συνδυάζουν, τόσο κερδίζουν», απολαμβάνοντας οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό με τη Cyta Σταθερή, όπως απεριόριστη επικοινωνία από το Cyta Σταθερό προς το Cyta Καρτοκινητό και δυνατότητα ανανέωσης με χρέωση του λογαριασμού Σταθερής.

Με ένα τηλεφώνημα στο 1277 γίνεται ενεργοποίηση πακέτων, ανανέωση Χρόνου Ομιλίας και ενημέρωση υπολοίπου. Βεβαίως, όλες οι παραπάνω λειτουργίες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο απλές και εύκολες μέσω του my Cyta Mobile App για τον απόλυτο έλεγχο της υπηρεσίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της υπηρεσίας Καρτοκινητής διαθέσιμες στο 13877, στο www.cyta.gr και στα σημεία διάθεσης υπηρεσιών Cyta.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons