Η Creative παρουσιάζει νέα High Res USB κάρτα ήχου

by George Polyzos • On 17-06-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Gaming

Η Creative Technology κατέχει μακρά παράδοση στην κατασκευή καινοτόμων και υψηλής απόδοσης καρτών ήχου, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία που έφερε τον ήχο στο gaming στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Από τότε η Creative εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας πάντα στους λάτρεις της τεχνολογίας και του gaming νέες λύσεις για ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου.

Αυτό ακριβώς προσφέρει η ολοκαίνουργια Sound Blaster PLAY! 3, μια USB κάρτα ήχου υψηλής ανάλυσης που διαθέτει ψηφιακό-αναλογικό μετατροπέα (DAC-Digital-Analogue converter) αλλά και ενισχυτή ακουστικών (Headphone Amplifier), τόσο ισχυρό που δίνει στα ακουστικά τη δυνατότητα αναβάθμισης σε επίπεδα που μόνο σε στούντιο μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αν και μικρή σε μέγεθος, η Sound Blaster PLAY! 3 είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απολαύσετε Hi-Res 24 bit 96 kHz: Οι χρήστες μπορούν απλά να τη συνδέσουν σε υπολογιστή ή Mac και να δώσουν την ενίσχυση που θέλουν σε οποιαδήποτε ακουστικά ή ηχεία απολαμβάνοντας άμεσα αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Sound Blaster Control Panel, που είναι διαθέσιμη για Windows και Mac OSX, η κάρτα ήχου Sound Blaster PLAY! 3 προσφέρει πολλαπλές επιλογές διαμόρφωσης και εφέ ήχου που βελτιώνουν τη μουσική, τις ταινίες, τα παιχνίδια, ακόμα και την εγγραφή π.χ. για τα social media. Επιπλέον, η Sound Blaster Play! 3 θα σας πείσει χάρη στα user-friendly χαρακτηριστικά της: μικρή, ελαφριά και χάρη στον single ή split stereo/mic connector αφήνει πίσω της οποιαδήποτε ανάγκη για Y-splitter καλώδια.

Η Sound Blaster PLAY! 3 είναι διαθέσιμη στα 24.99 ευρώ σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons