Η Creative ανακοίνωσε το Sound BlasterX H7 Tournament Edition

by George Polyzos • On 04-02-2017 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Η Creative Technology ανακοίνωσε τη νέα Tournament Edition του Sound BlasterX H7 headset με αναβαθμισμένους drivers, βελτιωμένο μικρόφωνο και νέα κομψή εμφάνιση.

Το Sound BlasterX H7 Tournament Edition διαθέτει αναβαθμισμένους 50mm FullSpectrum drivers, που είναι συντονισμένοι για καλύτερη πιστότητα και σαφέστερη, πιο δυνατή και ακριβέστερη αναπαραγωγή για ισχυρό, λεπτομερή ήχο. Το αποσπώμενο μικρόφωνο έχει επανασχεδιαστεί και βελτιώθηκε για την ενίσχυση της φωνής, την ακύρωση του θορύβου, ακόμη και στα πλέον θορυβώδη περιβάλλοντα.

Το νέο ματ-μεταλλικό χρώμα στις λεπτομέρειες και το κόκκινο καλώδιο-υπογραφή της Sound Blaster δίνει στο headset δυναμικό χαρακτήρα και edgy εμφάνιση. Η πολυτελής, κόκκινη υφασμάτινη επένδυση στην εσωτερική πλευρά του, δίνει pop νότα χρώματος, ενώ οι εμφανέστατες L και R ενδείξεις στο εσωτερικό του, το καθιστούν φιλικό προς το χρήστη.

Κατασκευασμένο ως το πρώτο ουσιαστικά ανταγωνιστικό gaming heaset παγκοσμίως, στη νέα έκδοση του το Η7 Tournament Edition διαθέτει dual sound signature. Στη λειτουργία USB, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν το ακουστικό τους σε X-Plus sound signature, που διαθέτει ειδικά ρυθμισμένα προφίλ ήχου σχεδιασμένα για μια σειρά από δημοφιλή ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως τα Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive και το DotA 2, με σκοπό να δίνουν έμφαση στα cues του παιχνιδιού και να μειώνουν τους περισπασμούς.

Οι X-Plus ρυθμίσεις ήχου μπορούν να αποθηκευτούν στο ακουστικό και να αναπαράγονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά, χωρίς να απαιτούνται άλλες εγκαταστάσεις λογισμικού. Κατά τη σύνδεση μέσω USB, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό BlasterX Acoustic Engine PC, ώστε να προσαρμόσουν πλήρως τον ήχο τους και να βελτιώσουν τη συνολική αφομοίωση. Σε αναλογική λειτουργία, το Η7 Tournament Edition προσφέρει δυναμικό ήχο με εντονότερες υψηλές, μεσαίες και χαμηλές, για ισορροπημένο, φυσικό ήχο με αυξημένη σαφήνεια και ακρίβεια.

Η προτεινόμενη τιμή για το Sound BlasterX H7 Tournament Edition είναι τα 159,99 ευρώ, ενώ επίσης διαθέσιμο είναι το Sound BlasterX H5 Tournament Edition, μια αναλογική παραλλαγή του H7 Tournament Edition gaming headset.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons