Η Cosmote προσφέρει απεριόριστο video και music streaming στο κινητό

by George Polyzos • On 30-09-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Η Cosmote σπάει τους κανόνες του Mobile Internet και προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο Play Now Unlimited.

Αποκλειστικά από την Cosmote, όλοι οι πελάτες συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, με το νέο πακέτο Play Now Unlimited, που παρέχεται από 20€/μήνα σε τιμή προσφοράς στα 15€/ έχουν στο κινητό τους τη δυνατότητα:

• Να βλέπουν χωρίς περιορισμό, βίντεο από τους μεγαλύτερους παρόχους και πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως, το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την Cosmote TV.

• Να ακούν απεριόριστα την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal.

Η Cosmote ανακοίνωσε επίσης ότι θα εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming.

Η δυνατότητα για απεριόριστο video & music streaming στο κινητό, είναι το δεύτερο βήμα που κάνει η Cosmote για την απελευθέρωση του Mobile Internet. Έρχεται σε συνέχεια της καλοκαιρινής της υπόσχεσης για περισσότερο Mobile Internet, μέσα από τα νέα οικονομικά πακέτα Cosmote Giga Now, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές της ακόμη περισσότερα data, όποτε τα χρειάζονται.

Ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Η Cosmote απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο streaming από το κινητό τους, και για άλλη μία φορά σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet. Από σήμερα απελευθερώνουμε πλήρως το video και music streaming στις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου για τους συνδρομητές μας, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά».

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο Play Now Unlimited στο www.spametouskanones.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons