Η Cosmote ανακοινώνει το πακέτο υπηρεσιών Cosmote Business One

by George Polyzos • On 12-11-2015 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

COSMOTE Business One Home

Η Cosmote ανακοίνωσε το Cosmote Business One για επιχειρήσεις που συνδυάζει λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, τεχνολογία Cloud και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου.

Πιο αναλυτικά, με το Cosmote Business One οι λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, το Internet, η τεχνολογία Cloud και οι εξελιγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου γίνονται ένα και βοηθούν την επιχείρηση να δουλεύει καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματική.

Το σύνολο των υπηρεσιών συνοδεύεται από τον παροχή των λογαριασμών σε ένα φάκελο (για σταθερό και κινητό), αλλά και νέα προσωπική εξυπηρέτηση, καθώς όταν ο πελάτης καλεί στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13818, ένα εξειδικευμένο στέλεχος, το οποίο θα γνωρίζει με το όνομά του, θα τον ενημερώνει και θα τον συμβουλεύει προσωπικά.

Cosmote-Business-One

Το Cosmote Business One προσφέρει στα στελέχη μίας επιχείρησης απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία μεταξύ των εταιρικών κινητών, αλλά και από τα εταιρικά κινητά προς το σταθερό και αντίστροφα, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ απολαμβάνουν άφθονο χρόνο ομιλίας προς σταθερούς και κινητούς προορισμούς.

Ακόμη παρέχεται το Smart Office. Ένα εξελιγμένο, «εικονικό» τηλεφωνικό κέντρο (Virtual PBX) το οποίο, με μία απλή τηλεφωνική συσκευή, παρέχει Εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, Ηχογραφημένες Ανακοινώσεις, Αναμονή Κλήσεων, Line Hunting, Μενού Επιλογών Φωνητικής Πύλης, Voice-to-Email και Virtual Fax, που μπορεί κανείς να διαχειριστεί από οπουδήποτε, μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου portal, εύκολα και γρήγορα.

Με την υπηρεσία αυτή μπορεί η επιχείρηση να δημιουργεί τα μηνύματα που θέλει να ακούν οι πελάτες της όταν την καλούν ή είναι στην αναμονή, να δρομολογεί τις κλήσεις όπου χρειάζεται και όταν χρειάζεται, να λαμβάνει σε email τα fax που της στέλνουν, καθώς και τα μηνύματα που αφήνουν στον τηλεφωνητή.

COSMOTE_Business_One_Home

Επιπρόσθετα, με το Business Cloud Storage οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης αποκτούν πλήρη και ταυτόχρονη πρόσβαση στα αρχεία που έχουν αποθηκευτεί «στο σύννεφο», μπορούν να τα επεξεργαστούν όπου και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή, αλλά και να τα μοιραστούν με συναδέλφους τους και να κάνουν back-up. Μπορούν, επίσης, να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους από το Smartphone τους.

Στα οφέλη του Cosmote Business One συγκαταλέγεται τέλος και η υπηρεσία Business Email που προσφέρει μία σειρά εργαλείων που ενισχύουν τη λειτουργία της επιχείρησης, όπως τα εταιρικά email με το όνομα της επιχείρησης, καθώς και υπηρεσίες όπως η φιλοξενία του site (web hosting) της επιχείρησης με κατοχύρωση ή ανανέωση του domain name.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons