Η Cisco ανακοίνωσε την υπηρεσία Cisco Spark

by George Polyzos • On 05-02-2017 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Το Cisco Spark είναι μια app-centric cloud-based υπηρεσία που παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα συνεργασίας για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων.

Μέσω του Cisco Spark οι ομάδες μπορούν να δημιουργούν, να πραγματοποιούν συναντήσεις, να στέλνουν μηνύματα, να πραγματοποιούν κλήσεις, να σχεδιάζουν σε whiteboard και να μοιράζονται αρχεία, ανεξάρτητα από το αν είναι μαζί ή σε διαφορετικούς χώρους.

Το Cisco Spark έχει ως κύριους άξονες την τεχνολογική καινοτομία, την ασφάλεια, την ευελιξία και την απλότητα. Μέσω των νέων υπηρεσιών, η Cisco παρέχει πολύτιμα εργαλεία collaboration για όλες τις εταιρείες (ανεξαρτήτου μεγέθους) που επιδιώκουν την βελτιστοποίηση της εσωτερικής τους επικοινωνίας και ταυτόχρονα σύγχρονους και ανταγωνιστικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με πελάτες και συνεργάτες.

Οι υπηρεσίες Cisco Spark βασίζονται σε subscription-based (συνδρομητικό) μοντέλο, μέσω του Cisco Collaboration Cloud, δίνοντας μεγάλη ευελιξία στις επιχειρήσεις να προχωρήσουν με το ρυθμό που επιθυμούν. Επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών Cisco Spark είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν σε συνεργασία με υπάρχουσες λύσεις Cisco Collaboration on-premises που έχει υλοποιήσει με επιτυχία ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ένα ιδιαίτερο, επίσης, πλεονέκτημα της πλατφόρμας Cisco Spark είναι η δυνατότητα ενοποίησης με άλλες εταιρικές εφαρμογές (integrations) και οι ανοικτές προγραμματιστικές διεπαφές (Spark APIs) που επιτρέπουν την προσαρμογή των προσφερόμενων υπηρεσιών στις επιχειρηματικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Όλα τα παραπάνω προσφέρει το Cisco Spark, μέσω δύο βασικών λειτουργιών. To Cisco Spark Board και το Cisco Spark Meetings.

Cisco Spark Board

Το Cisco Spark Board είναι μια all-in-one συσκευή, που παίρνει ενέργεια από το cloud και προσφέρει:

1. Ασύρματη συσκευή παρουσίασης που λειτουργεί για όλους, παντού.
Συνδεθείτε με οποιοδήποτε Cisco Spark Board στον κόσμο- δικό σας ή όχι- και με ένα κλικ μπορείτε να μοιραστείτε το υλικό σας. Αυτό είναι πρωτοποριακό, δημιουργούμε ένα παγκόσμιο δίκτυο χώρων εργασίας, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε. Μετά από τη σύνδεση, το board σας αναγνωρίζει και σας χαιρετά. Δεν απαιτείται Bluetooth ή ειδική σύνδεση WiFi ή άλλου δικτύου. Μπορείτε να τα ελέγχετε όλα από PC , Mac, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Αυτό που λειτουργεί είναι η κοινή χρήση της οθόνης. Το καταφέραμε μέσω της πλατφόρμας Cisco Spark σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία ultrasound wireless pairing. Τα τηλεχειριστήρια ανήκουν στο παρελθόν.

2. Διαδραστικός ψηφιακός πίνακας που ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί.
Στα whiteboards γεννιούνται μερικές από τις καλύτερες ιδέες. Αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα με τους παραδοσιακούς πίνακες. Εκτός από το να κρατήσετε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τη δουλειά σας. Και η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, αν θέλετε να πάτε πίσω και να αλλάξετε κάτι αργότερα. ‘Έγιναν αρκετές απόπειρες στο παρελθόν να λύσουν τέτοια προβλήματα με ψηφιακά whiteboards. Αλλά η εμπειρία ήταν κακή και έτσι οι λύσεις αυτές δεν υιοθετήθηκαν.

3. Συσκευή τηλεδιάσκεψης με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας
Πείτε αντίο στο παλιό speakerphone. Το Cisco Spark Board σας δίνει υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας σε μια ελκυστική τιμή. Η 4Κ camera δίνει μια ευρεία εικόνα του χώρου χωρίς να είναι ενοχλητική. Ο απίστευτος συνδυασμός μικροφώνων και η τεχνολογία VoiceTrack εξασφαλίζουν ότι το μήνυμά σας μεταδοθεί πεντακάθαρα στον παραλήπτη.

Cisco Spark Meetings

Τα κύρια σημεία περιλαμβάνουν:
• To Cisco Spark Meetings είναι το Cisco Spark Board της τσέπης σου. Μπορείτε να αλληλοεπιδράσετε στον πίνακα από κοινού– ακόμα κι αν κανένας δεν έχει το Cisco Spark Board. Ενσωματώσαμε το δικαίωμα σε όλες μας τις εφαρμογές Cisco Spark.
• Προγραμμάτισε μία συνεδρίαση στην εφαρμογή και αυτόματα θα λάβεις ότι χρειάζεσαι για την προετοιμασία της. Δημιουργεί έναν ομαδικό χώρο ώστε να μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμα της συνάντησης, να εμπλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους σε αυτήν, να μοιραστείς περιεχόμενο και να συνομιλήσεις πριν και μετά. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες ώστε η συνεδρίαση να είναι συντομότερη και καλύτερη. Στο τέλος μπορεί να μην χρειαστεί να συναντηθείς καθόλου.
• Το έχουμε σχεδιάσει να είναι απίστευτα απλό – έτσι ώστε με ένα άγγιγμα η συνεδρίαση να ξεκινάει
• Η ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μπορεί να συλλεχθεί και ν’ αποθηκευτεί εύκολα μέσα στον χώρο του Spark
• Σχόλια μετά το πέρας της συνεδρίασης, συμπληρωματικές ενέργειες σημειώσεων ή άλλων υλικών που προέκυψαν από τη συνεδρίαση όλα σε έναν χώρο. Ό,τι χρειάζεται για τη συνέχεια της συνεργασίας σας σε έναν μόνο χώρο.
• Έχουμε εντελώς αλλάξει τον τρόπο πλοήγησης στη εφαρμογή του Cisco Spark. Περιηγηθείτε τώρα στις νέες μας δραστηριότητες που είναι βασισμένες στην εμπειρία του χρήστη και διαπιστώστε πόσο πιο εύκολα από ποτέ μπορούν να γίνουν τα πράγματα. Η ροή εργασίας βάση των δραστηριοτήτων θα είναι η ίδια σε όλες σας τις συσκευές: κομπιούτερ, κινητό, ταμπλέτα, Cisco Spark Board. Χρησιμοποίησε τη μία συσκευή και η άλλη απλά γνωρίζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons