Η Canon λανσάρει την πρώτη κάμερα με επεξεργαστή DIGIC 7

by George Polyzos • On 23-02-2016 • AT 4:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Canon PowerShot G7 X Mark II FSL

Η Canon ανακοίνωσε τη νέα της compact φωτογραφική μηχανή PowerShot G7 X Mark II, η οποία είναι η πρώτη μηχανή που διαθέτει τον νέο επεξεργαστή DIGIC 7 και συνεχίζει την πορεία της φημισμένης PowerShot G7 X.

Η PowerShot G7 X Mark II προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφικές επιδόσεις μέσα από ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Η εργονομική της σχεδίαση ακολουθεί τη γενική αισθητική της σειράς PowerShot G, ενώ προσφέρει εύχρηστο χειρισμό και άμεση πρόσβαση στους μηχανισμούς που χρειάζεστε περισσότερο.

Ο επεξεργαστής νέας γενιάς Canon DIGIC 7 παρέχει αυξημένη ισχύ επεξεργασίας, επιτρέποντας αυτόματη εστίαση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και συνεχή λήψη 8 fps σε μορφή RAW, μειώνοντας τον θόρυβο και συμβάλλοντας στη σύλληψη ακόμη και των πιο φευγαλέων στιγμών.

Canon PowerShot G7 X Mark II Screen Down BSL

Για σίγουρη και άμεση απόκριση κατά τη λήψη, οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι εντοπισμού θέματος διασφαλίζουν ότι η μηχανή κλειδώνει στα θέματα ακόμη κι όταν ο κορεσμός και η αντίθεση βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο. Η λειτουργία Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού), παρόμοια με αυτήν της EOS, επίσης βελτιώνει την αντίθεση εφαρμόζοντας διόρθωση με φυσικά αποτελέσματα και διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών τόνων.

Ο συνδυασμός του φωτεινού φακού f/1.8-2.8, του αισθητήρα CMOS τύπου 1.0 και ανάλυσης 20,1 Megapixel και των δυνατοτήτων απεικόνισης του επεξεργαστή DIGIC 7 παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία λήψης σε δύσκολες συνθήκες, ακόμη και με πλήρες ζουμ.

Ο προγραμματιζόμενος Δακτύλιος ελέγχου φακού της PowerShot G7 X Mark II παρέχει πρόσβαση στις σημαντικότερες ρυθμίσεις με εναλλαγή μεταξύ δύο τρόπων λειτουργίας: βηματικός, ο οποίος είναι ιδανικός για ρυθμίσεις που αλλάζουν κλιμακωτά (όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου και η ευαισθησία ISO), και γραμμικός για ρυθμίσεις με συνεχή αλλαγή, όπως η εστίαση. Για εστίαση με ακρίβεια, η λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF αναδεικνύει αμέσως τα στοιχεία που είναι εστιασμένα στο πλάνο, τα οποία γίνονται άμεσα ορατά στην ανακλινόμενη οθόνη αφής.

Canon PowerShot G7 X Mark II Lens Out Top

Οι εκκολαπτόμενοι σκηνοθέτες μπορούν να εμπιστευτούν την PowerShot G7 X Mark II για την εγγραφή ταινιών Full HD με εντυπωσιακή ευκρίνεια. Ο πλήρως χειροκίνητος έλεγχος παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις έκθεσης, επιτρέποντας τη σύνθεση και την προσαρμογή κάθε λήψης ανάλογα με το στυλ του φωτογράφου.

Το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων διασύνδεσης της μηχανής είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του πλήκτρου Wi-Fi, ενώ η λειτουργία Dynamic NFC απαιτεί μόνο ένα άγγιγμα για τη σύνδεση σε έξυπνες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Connect Station CS100 της Canon.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons