Η Canon λανσάρει τη νέα PowerShot SX620 HS

by George Polyzos • On 16-05-2016 • AT 10:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

PowerShot SX620 HS BK FSL

Η Canon παρουσίασε την PowerShot SX620 HS, μια compact φωτογραφική μηχανή με κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα απόδοσης οπτικού ζουμ 25x.

Η PowerShot SX620 HS διαθέτει αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,2 Megapixel και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+. Χάρη στον έξυπνο χειρισμό και τη μοναδική γκάμα δημιουργικών εφέ, η PowerShot SX620 HS απελευθερώνει τη δημιουργική πλευρά των χρηστών, ενώ ενσωματώνει πολλές δυνατότητες εύκολης διασύνδεσης

Ο σχεδιασμός της PowerShot SX620 HS εντυπωσιάζει, χάρη στον νέο εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό και το οπτικό ζουμ 25x, που μπορεί να επεκταθεί έως τα 50x με την τεχνολογία ZoomPlus. Κατά τις λήψεις εν κινήσει, το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας με τις οκτώ καταστάσεις λειτουργίας προσαρμόζεται πρακτικά σε κάθε σενάριο, διασφαλίζοντας τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια των θεμάτων.

PowerShot SX620 HS RED BCK

Η PowerShot SX620 HS προσφέρει ελευθερία λήψης ταινιών με ανάλυση Full HD. Η Δυναμική σταθεροποίηση εικόνας προσφέρει οπτική σταθερότητα σε κάθε καρέ της λήψης, ακόμη κι όταν χρησιμοποιείται μεγάλος συντελεστής ζουμ ή κατά τη βιντεοσκόπηση με τη μηχανή στο χέρι. Η λειτουργία Καλύτερες στιγμές ιστορίας συνθέτει φωτογραφίες και κλιπ δημιουργώντας στιγμιότυπα γεμάτα αναμνήσεις, όπως σκηνές από τις διακοπές ή οικογενειακές στιγμές.

Για μια καλλιτεχνική πινελιά, η λειτουργία Δημιουργική λήψη προσθέτει στιλιστικά εφέ και φίλτρα –όπως το εφέ Υπερ-ευρυγώνιου και το εφέ Μινιατούρας– στις φωτογραφίες, παράγοντας πέντε ξεχωριστές εκδόσεις της ίδιας εικόνας εκτός από το πρωτότυπο και δημιουργώντας μια βιβλιοθήκη με ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

PowerShot SX620 HS WH Top Lens Out

Η υποστήριξη της λειτουργίας Dynamic NFC διευκολύνει την κοινή χρήση του υλικού, καθώς προσφέρει εύκολη σύνδεση σε έξυπνες συσκευές και μεταφορά φωτογραφιών μέσω της εφαρμογής Camera Connect. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν το υλικό τους απευθείας σε υπηρεσίες cloud, όπως το irista της Canon, χρησιμοποιώντας επικοινωνία Wi-Fi. Για άμεση αποστολή αρχείων και νέους τρόπους κοινής χρήσης υλικού, η PowerShot SX620 HS είναι επίσης συμβατή με το Canon Connect Station CS100.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons