Η Canon ανακοίνωσε τρεις νέους εκτυπωτές Pixma

by George Polyzos • On 02-12-2015 • AT 10:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Canon ELMINA S AMBIENT 3

Η Canon ανακοίνωσε τρεις νέους εκτυπωτές, τα μοντέλα Pixma G1400, Pixma G2400 και Pixma G3400, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 7.000 έγχρωμων και 6.000 ασπρόμαυρων σελίδων με ένα σετ φιαλών μελανιού.

Οι εκτυπωτές διαθέτουν το νέο, πρωτότυπο σύστημα συνεχούς παροχής μελανιού (Continuous Ink Supply System, CISS) της Canon, το οποίο χρησιμοποιεί επαναγεμιζόμενες δεξαμενές και επιτρέπει εκτυπώσεις μεγάλου όγκου με σημαντική μείωση του κόστους για το μελάνι.

Ο Pixma G1400 είναι ένας τυπικός εκτυπωτής, ενώ τα μοντέλα Pixma G2400 και Pixma G3400 είναι πολυμηχανήματα, που προσφέρουν λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Όλοι οι εκτυπωτές διαθέτουν σύστημα εκτύπωσης μεγάλης αντοχής με κεφαλή FINE για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και ταχύτητας, καθώς και τεχνολογία η οποία αποτρέπει τη διείσδυση αέρα στις σωληνώσεις τροφοδοσίας μελανιού, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και σταθερότητα κατά την παραγωγή μεγάλου όγκου εκτυπώσεων.

Canon ELMINA AMBIENT 5

Για εκτυπώσεις με μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας, ο μηχανισμός εκτύπωσης επιτυγχάνει ανάλυση 4.800×1.200dpi με σταγονίδια όγκου 2pl για ομαλές διαβαθμίσεις τόνων και υψηλή λεπτομέρεια, ώστε να αποδίδονται τέλεια τα έγγραφα με μικρά στοιχεία και οι φωτογραφίες. Όλα τα μοντέλα της σειράς εκτυπώνουν επίσης φωτογραφίες 10×15 εκατοστών χωρίς περιθώρια μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Τα νέα μοντέλα με επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού συνδυάζουν μικρές διαστάσεις, υψηλή αισθητική και ευχρηστία. Οι τέσσερις δεξαμενές μελανιού υψηλής αποδοτικότητας είναι τοποθετημένες στην εμπρός πλευρά και άμεσα ορατές, γεγονός το οποίο καθιστά τον έλεγχο της στάθμης των μελανιών γρήγορη και απλή υπόθεση, ενώ η μοναδική σχεδίαση των φιαλών μελανιού εξασφαλίζει ότι το γέμισμα των δεξαμενών είναι μια γρήγορη και καθαρή διαδικασία.

Canon ELMINA SITUATION SHOTS Ink Refill CL Lifestyle

Για ασύρματες εκτυπώσεις, το μοντέλο Pixma G3400 υποστηρίζει Wi-Fi και προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς καλώδια από υπολογιστές, smartphone και tablet, καθώς και πλήρη συμβατότητα με τη νέα εφαρμογή Canon PRINT. Η υποστήριξη εκτύπωσης μέσω cloud επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν τα έγγραφα και τις φωτογραφίες τους για εκτύπωση απ’ οπουδήποτε στον κόσμο και να εκτυπώνουν από πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως τα Instagram, Google Drive, Facebook, Dropbox και Flickr.

Για δημιουργική εκτύπωση φωτογραφιών, το μοντέλο PIXMA G3400 είναι επίσης συμβατό με το λογισμικό Easy-PhotoPrint+ της Canon. Το λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω tablet ή προγραμμάτων περιήγησης στο Web και επιτρέπει πρόσβαση στις φωτογραφίες και επεξεργασία τους πριν από την παραγωγή δημιουργικών εργασιών, όπως ευχετήριες κάρτες ή ημερολόγια.

Όλοι οι νέοι εκτυπωτές συνοδεύονται από το λογισμικό My Image Garden της Canon, το οποίο περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών, όπως το Creative Park, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν πληθώρα προσωποποιημένων δημιουργιών, όπως κάρτες, χειροτεχνίες, ακόμη και καλλιτεχνήματα από χαρτί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons