Η Canon ανακοινώνει νέους, υψηλής αισθητικής 3-σε-1 εκτυπωτές

by George Polyzos • On 04-02-2017 • AT 10:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Canon ανακοίνωσε τη νέα σειρά εκτυπωτών inkjet PIXMA, εστιάζοντας στη σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα και τη δημιουργικότητα.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, η Canon προσφέρει κάτι για τον καθένα, με την εισαγωγική σειρά PIXMA TS5050 και την μεσαία σειρά TS6050, οι οποίοι είναι κατά 40% πιο συμπαγείς.

Αδιάλειπτη συνδεσιμότητα

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi, κάθε εκτυπωτής PIXMA προσφέρει ασύρματες εκτυπώσεις από υπολογιστές, smartphones και tablets μέσω της βελτιωμένης εφαρμογής Canon PRINT για Android και iOS. Χαρακτηριστικά όπως το Wi-Fi Direct και το Access Point Mode σας επιτρέπει να συνδεθείτε χωρίς την ανάγκη ύπαρξης router ή συνθηματικού Wi-Fi, κάνοντας έτσι εύκολο το διαμοιρασμό του εκτυπωτή σας με φίλους ή την οικογένεια.

Στη σειρά PIXMA TS6050 υπάρχει οθόνη αφής, με την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο PIXMA Cloud, μέσω του οποίου συνδέεστε στις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud, έτσι ώστε να μπορείτε να τυπώνετε γρήγορα μια φωτογραφία ή να ανεβάζετε ένα έγγραφο, το οποίο θα μπορείτε να διαβάσετε αργότερα, όταν είστε καθοδόν. Αν αγαπάτε τα social media, συγκεκριμένα μοντέλα PIXMA μπορούν να συνδεθούν με το Instagram, επιτρέποντας την εκτύπωση των φωτογραφιών σας ακόμα και σε διάσταση 13x13cm, χάρη στο ειδικό τετράγωνο ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί της Canon.

Μοντέρνα, συμπαγής σχεδίαση για καλαίσθητα και συνδεδεμένα σπίτια

Χάρη στη συμπαγή και κομψή σχεδίασή τους, οι νέοι εκτυπωτές διακρίνονται από μια χαρακτηριστική και μοναδική αισθητική που αιχμαλωτίζει το βλέμμα, κάνοντας τον δικό σας PIXMA ένα έργο τέχνης για το σπίτι σας. Η αντίθεση του καθρέφτη και του ματ φινιρίσματος στη σειρά PIXMA TS6050 προσδίδει αμέσως μια φωτεινότητα στο δωμάτιο. Ο εμπρόσθιος επικλινής πίνακας ελέγχου και οι μεγάλες οθόνες LCD δίνουν άμεση πρόσβαση σε ένα καινούργιο, διαισθητικό κεντρικό μενού, το οποίο αντικατοπτρίζει την απλότητα στην πλοήγηση και τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Canon PRINT.

Γρήγορες και εύκολες ποιοτικές οικιακές εκτυπώσεις

Οι εκτυπωτές των σειρών PIXMA TS5050 και PIXMA TS6050 διαθέτουν πέντε ανεξάρτητα μελανοδοχεία, τα οποία επιτρέπουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, τόσο σε κοινό, όσο και σε φωτογραφικό χαρτί.

Δημιουργήστε από την άνεση του σπιτιού σας

Τα νέα μοντέλα PIXMA τυπώνουν σε ένα πλήθος από είδη και μεγέθη χαρτιού για φωτογραφίες, έγγραφα τυπωμένα και από τις δύο πλευρές, εξατομικευμένες γενέθλιες κάρτες και παιδική χειροτεχνία, χάρη σε έναν νέο τροφοδότη χαρτιού στο πίσω μέρος. Τα μοντέλα της σειράς TS6050 διαθέτουν επίσης και μια κασέτα τροφοδοσίας στο μπροστινό μέρος, με τη βοήθεια της οποίας, ο χρήστης μπορεί να έχει φορτωμένους δύο τύπους χαρτιού ταυτόχρονα, έναν για την εκτύπωση εγγράφων και έναν για φωτογραφίες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει τον τύπο του χαρτιού μεταξύ των εκτυπώσεων. Οι εκτυπωτές της σειράς PIXMA TS5050, εξάλλου, μπορούν να τυπώσουν απευθείας από μια κάρτα μνήμης SD, χωρίς την ανάγκη χρήσης PC.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons