Η Blizzard δεν περιμένει αύξηση παικτών στο WoW

by Nikos Kaimakamis • On 22-08-2014 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

warlords-of-draenor

Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους gaming όλων των εποχών στο Διαδίκτυο, αλλά φαίνεται ότι ο κύκλος του πάει να κλείσει καθώς η Blizzard δεν περιμένει νέους συνδρομητές.

Ο λόγος για το πασίγνωστο και εξαιρετικά δημοφιλές World of Warcraft, το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2005 και έκτοτε σημείωνε ανοδική πορεία στον αριθμό των παικτών. Το ρεκόρ του είναι οι 12 εκατομμύρια συνδρομητές και είχε σημειωθεί στα τέλη του 2010. Από τότε, άρχισε να σημειώνεται εμφανής πτώση, με τα στατιστικά χρήσης του Ιουλίου 2014 να κάνουν πλέον λόγο για 6,8 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η τακτική των expansions έμοιαζε να αποδίδει στην εκ νέου προσέλκυση συνδρομητών, με αύξηση του αριθμού των συνδρομητών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αύξηση παραμένει σταθερή. Μάλιστα, το τελευταίο expansion Warlords of Draenor δεν είναι σίγουρο ότι θα επαναφέρει το παιχνίδι στις παλιές δόξες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Ars Technica.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι ακόμα και ο αριθμός των 6,8 εκατομμυρίων συνδρομητών παραμένει άπιαστο όνειρο για πολλές άλλες gaming υπηρεσίες και καθιστούν το World of Warcraft ένα από τα πιο επιτυχημένα Massive Multiplayer Online Games όλων των εποχών. Δεν αποκλείεται, ακόμα και αν ο αριθμός των χρηστών μειώνεται σταθερά να παραμείνει αξιοσέβαστος ο αριθμός των χρηστών του WoW μέσα στην επόμενη δεκαετία, πρόβλεψη που καθόλου δεν δυσαρεστεί την Blizzard.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons