Η Avira ενσωματώνει δυνατότητες κρυπτογραφημένου VPN της Private WiFi

by George Polyzos • On 28-05-2015 • AT 9:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Avira 2015

Η Avira, ανακοίνωσε τη διάθεση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Avira Antivirus Pro που εξασφαλίζει προστασία ενάντια στα κακόβουλα προγράμματα καθώς και κρυπτογραφημένη χρήση των δημόσιων ασύρματων δικτύων.

Οι πελάτες που θα αποκτήσουν τη νέα σουίτα θα είναι απόλυτα προστατευμένοι από κακόβουλα προγράμματα και προγράμματα υποκλοπής δεδομένων. Η σουίτα  Antivirus Pro της Avira αξιοποιεί κάποιες από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες προστασίας κατά των ιών, επιτρέποντας σε εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο να είναι και να αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς απέναντι στα κακόβουλα προγράμματα.

3D_AVPRO2015_WIFIfront

Η ενσωμάτωση του Κρυπτογραφημένου VPN της PRIVATE WiFi συμπληρώνει την σουίτα ιδανικά καθώς παρέχει στους χρήστες ένα ατομικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) ώστε να κρυπτογραφεί και αποκρυπτογραφεί τα δεδομένα που διακινούνται μέσω του δικτύου WiFi.

Με τις αόρατες απειλές που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των δημόσιων δικτύων WiFi, γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητο για τους χρήστες να προσθέσουν ένα ακόμη επίπεδο προστασίας στα ευαίσθητα δεδομένα τους. Ένα κρυπτογραφημένο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα αποτρέπει τους επίδοξους hackers από την υποκλοπή ιδιωτικών δεδομένων, ανεξάρτητα από την μέθοδο που κάθε φορά επιλέγεται.

Η νέα σουίτα προϊόντων της Avira θα διανέμεται από το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών από αυτή κιόλας την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη τόσο στα Γερμανικά όσο και στα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Avira, επισκεφτείτε το www.avirasuite.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρία T&K Computer Organizer, επίσημο διανομέα των προϊόντων Avira σε Ελλάδα και Κύπρο.

[Δ.Τ. Avira]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons