Η ASUS λανσάρει τη νέα σειρά ZenFone smartphones στην Ελλάδα

by George Polyzos • On 16-07-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η ASUS λανσάρει στην Ελλάδα τη νέα σειρά ZenFone smartphones η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλές τεχνολογικές επιδόσεις και εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Το ASUS ZenFone Live αποτελεί το πρώτο smartphone στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία beautification που επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται μια πιο «λαμπερή» εικόνα του εαυτού του σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διαθέτει μπροστινό φλας για εντυπωσιακές selfie ακόμη και σε σκοτεινό χώρο.

Οι χρήστες που ασχολούνται με τη φωτογραφία θα ανακαλύψουν εξαιρετικές επιδόσεις στο ASUS ZenFone Zoom S με τις 2 ειδικά σχεδιασμένες οπίσθιες κάμερες των 12 Megapixel, η μια με ευρυγώνιο φακό f/1.7 aperture και η δεύτερη με πραγματικό οπτικό ζουμ 2.3x αλλά και ψηφιακό 12x για ασύγκριτης λεπτομέρειας κοντινά πλάνα από απόσταση, αλλά και με τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε ανάλυση 4K.

Τέλος, το ASUS ZenFone 3 Max, χάρη στη μεγάλη μπαταρία των 4100mAh εγγυάται πολύωρη χρήση χωρίς συχνές φορτίσεις, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «power bank» για τη φόρτιση άλλων κινητών. Τα ανωτέρω αποτελούν χαρακτηριστικά τα οποία αναζητούν όλο και περισσότεροι χρήστες στις μέρες μας.

Και τα τρία μοντέλα διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους που ακολουθεί τις γραμμές της φύσης, μαζί με ένα συνδυασμό κυρτού γυαλιού 2.5D, λεπτού πλαισίου και επένδυσης μετάλλου (Zenfone Zoom S και Zenfone 3 Max), σε διαφορετικά χρώματα.

Στα κορυφαία χαρακτηριστικά των Smartphones της ASUS συγκαταλέγονται η ASUS Pixel Master κάμερα με τεχνολογία χαμηλού φωτισμού που αυξάνει το βαθμό ευαισθησίας φωτός έως και κατά 400%, καθώς και τα πολύ ισχυρά ηχεία με πολυμαγνητικό σχεδιασμό και μεταλλικό πηνίο ήχου, προκειμένου να παράγουν καθαρό ήχο με άριστη ποιότητα για κάθε είδους ανάγκη.

Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος των ASUS ZenFone 3 Max και ASUS ZenFone Zoom S βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και με ένα απλό άγγιγμα ξεκλειδώνει το κινητό, ενεργοποιεί τη λειτουργία selfie, βγάζει φωτογραφία, απαντά σε κλήσεις και ανοίγει συγκεκριμένες εφαρμογές.

Τέλος, τα νέα smartphones της ASUS αποτελούν μία «value for money» επιλογή στην αγορά, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ €149 και €499. Τα ZenFones θα είναι διαθέσιμα από τις 18/07 σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής και σε επιλεγμένους συνεργάτες της Westnet σε όλη την Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons