Η Apple σχεδιάζει την επέκταση του Apple Pay και στην Ευρώπη

by George Polyzos • On 27-05-2016 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

apple pay

Μπορεί το Apple Pay να είναι διαθέσιμο μόνο σε έξι χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά η Apple δείχνει διατεθειμένη να το προωθήσει σθεναρά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Σε συνέντευξή της στο TechCrunch, η αντιπρόεδρος του Apple Pay, Jennifer Bailey, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή το Pay υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες τράπεζες που καλύπτουν το 80% των καρτών.

Πλέον, η υπηρεσία πληρωμών της Apple είναι διαθέσιμη σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Βρετανία, Αυστραλία και Κίνα ενώ τα σχέδια της εταιρείας αποδεικνύονται πολύ μεγαλύτερα. «Εργαζόμαστε με γρήγορους ρυθμούς σε Ασία και Ευρώπη, στόχος μας είναι να έχουμε το Apple Pay σε κάθε σημαντική αγορά», δήλωσε η Jennifer Bailey.

Η Apple έχει επικεντρώσει αυτή τη στιγμή στην Κίνα, που είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά αγορά του πλανήτη, αλλά και σε Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ στα οποία αν και πρόκειται για μικρές αγορές έχουν πολλά «δυτικά» καταναλωτικά γνωρίσματα. Δημοσιεύματα κατά το παρελθόν ήθελαν την εταιρεία να θέτει στη συνέχεια σαν στόχους τη Γαλλία και τη Βραζιλία.

«Πρώτα εξετάζουμε το μέγεθος της αγοράς για τα προϊόντα της Apple και επίσης εξετάζουμε την διείσδυση στην εκάστοτε αγορά της χρήσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών αλλά και την υπάρχουσα κάλυψη ανέπαφων πληρωμών» τόνισε στο TechCrunch η Jennifer Bailey.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons